Alex de Souza'dan çarpıcı açıklamalar: "Para yok!"

31.07.2024 - 22:00 | Son Güncellenme: 31.07.2024 - 22:18

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, kırmızı-beyazlı ekibinin ekonomik durumu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Brezilyalı teknik adamın açıklamaları...

Alex de Souza'dan çarpıcı açıklamalar: "Para yok!"

AJANSSPOR HABER

Antalyaspor'un Brezilyalı teknik adamı Alex de Souza, Rafine TV'ye samimi açıklamalarda bulunarak Akdeniz ekibine geliş süreci hakkında bilgiler verdi.

"Antalyaspor'da çok mutluyum"

Brezilyalı teknik adam: "Öncelikle Antalyaspor ortamı çok güzel, burada çok mutluyum. Geleli 4-5 haftalık bir süre oldu, bu zamana kadar geçen süre çok güzel. Teknik adamlık kariyerimde çalışmalarıma devam ederken Maurice Romalio isminde tanıdık bir isimle çalışma fırsatım oldu. Onunla birlikte aynı zamanda Sao Paulo’da 20 yaş kategorisinde çalıştım. 2 yılın ardından Brezilya ikinci liginden başka bir takımdan teklif aldım. Bu şekilde teknik adamlık kariyerim başlamış oldu. Bu piyasa şu şekilde ilerliyor; bir sürü tanıdıklarınız, temsilcileriniz oluyor. Bu işte çalışırken farklı yerlerden teklif alma fırsatlarınız oluyor. Orada çalışırken Antalyaspor’dan bir teklif aldım ve görüşmelere bu şekilde başladık.

Dengeli bir oyun ortaya koymaya çalışacağız

Oyunumuz öncelikle dengeli bir oyun olacak. Çünkü ofansif özelliği olmayan birisinden ofansif bir oyun istemeniz çok mümkün olmaz. Antalyaspor’un oyuncularına ve oyun şekline bakacağız. Dengeli bir oyun ortaya koymaya çalışacağız. Oyuncuların karakterlerine göre bir oyun sistemi ortaya koyacağız.

Antalyaspor'da para yok!

Maalesef futbol pahalı bir sektör. Eğer çok iyi bir oyun ya da başarı ortaya koymak istiyorsan mutlaka paraya ihtiyacın oluyor. Para yok. Parasız olunca çok fazla düşünemiyor ve konuşamıyorsun ama kulübün de realitelerini dikkate alarak elimizden gelenin en iyisini ve başarıyı ortaya çıkarmaya çalışacağız.

Türkiye pahalılaşmış

Yıllar sonra Türkiye’ye döndükten sonra, korkutucu biçimde pahalılığı gözlemledim. Bunun yanında futbol da çok fazla para gerektiren bir sektör olduğu için burada da pahalılık göze çarpıyor" ifadelerini kullandı.

Kim olursa olsun elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız

"Fenerbahçe karşısına çıktığında ne hissedeceksin" sorusuna cevap veren Alex: "Öncelikle ben bir teknik adamım ve kime karşı oynayacağımın bir önemi yok. Bu şekilde düşünürsem işimi kaybedebilirim ve bunu kaybetmemek için elimden geleni yapmak zorundayım. Kim olursa olsun elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız ama oraya gelmeden önce bizim ilk maçımız Göztepe’ye karşı ve şu an ona hazırlanıyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler