Antalyaspor, kaleci Ataberk Dadakdeniz'i Erzurumspor'a kiraladı

09.09.2024 - 15:05 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 15:15

Antalyaspor’da Teknik Direktör Alex de Souza’nın gözüne giremeyen genç kaleci Ataberk Dadakdeniz, Erzurumspor FK’ye kiralandı.

Antalyaspor, kaleci Ataberk Dadakdeniz'i Erzurumspor'a kiraladı

AJANSSPOR - HABER

Antalyaspor’da Teknik Direktör Alex de Souza’nın gözüne giremeyen Ataberk Dadakdeniz, Kırmızı-Beyazlılarla yollarını ayırdı. Süper Lig’de geride kalan 4 haftada Kenan Piric ile birlikte Abdullah Yiğiter ve Doğukan Özkan’ın kadroda yer bulduğu Antalyaspor’da Ataberk Dadakdeniz, Erzurumspor FK’nin yolunu tuttu. Genç eldiven, kiralık olarak Mavi-Beyazlı formayı terletecek.

Antalya’dan ayrıldı

Ataberk Dadakdeniz, transferinin resmiyet kazanması için Antalya’dan ayrıldı. Erzurum’a gidecek genç file bekçisinin yapılacak sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

10 maçta sahaya çıktı

2021-2022 sezonunda Bursaspor’dan transfer edilen Ataberk Dadakdeniz, geride kalan 3 sezonda Kırmızı-Beyazlılarda düzenli forma şansı bulamadı. 10 kez Kırmızı-Beyazlıların kalesini koruyan genç eldiven, kalesinde 8 gol görürken, 4 kez de rakiplere geçit vermedi. Geçen sezon Süper Lig’de 4, Türkiye Kupası’nda da 3 maçta görev alan Dadakdeniz, kalesinde 6 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler