Antalyaspor'da Alex de Souza'nın ilk transferi Hull City'den! Türk oyuncu için temaslar başladı...

16.05.2024 - 10:33 | Son Güncellenme: 16.05.2024 - 10:39

Yeni sezon için Sergen Yalçın'ın yerine Alex de Souza ile prensip anlaşmasına varan Antalyaspor, transferde sürpriz bir isim için harekete geçti. Detaylar haberimizde...

Antalyaspor'da Alex de Souza'nın ilk transferi Hull City'den! Türk oyuncu için temaslar başladı...

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Gelecek sezon için hazırlıklarına başlayan ve ilk olarak Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın yerine Alex de Souza ile prensip anlaşmasına varan Antalyaspor’da transfer çalışmaları da başladı. 

Doğukan Sinik gündemde

Alex de Souza’nın Brezilya’dan takıma takviye yapması beklenirken, dikkat çekecek bir isim daha gündeme geldi. Kırmızı-Beyazlıların altyapısından yetişen Doğukan Sinik’in yeniden Kırmızı-Beyazlı formayı giyme olasılığı doğdu.

İlk temas kuruldu

2022-2023 sezonunda o dönem bonservis rekoru kırarak gittiği Hull City’de aradığını bulamayan Doğukan Sinik, transferi için ilk temasını kurdu. İngiliz ekibiyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcunun ayrılması halinde bonservisinde kolaylık sağlanacağı da gelen haberler arasında yer aldı. 

Yarım sezonda geri döndü

2022-2023 sezonunda 4 milyon Euro karşılığında Hull City’nin yolunu tutan Doğukan Sinik, İngiliz ekibinde beklediği şansı bulamadı. Transfer olduğu sezonun ilk devresini Hull City’de geçiren başarılı futbolcu, 12 maçta 343 dakika süre alırken, skora 1 asist yaparak katkı koydu. Devre arasında kiralık olarak Antalyaspor’a dönüş yapan Sinik, Antalyaspor formasıyla çıktığı 12 maçta 3 gol ve 1 asist üretti.

Devre arasında Hatayspor’a geldi

Bu sezonun ilk devresini de Hull City’de geçiren Doğukan Sinik, 1 maçta 22 dakika süre alabildi. Devre arasında Volkan Demirel’in çalıştırdığı Hatayspor’a kiralanan yetenekli futbolcu, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 10 maça çıkarak 1 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

Antalyaspor formasıyla A Milli Takım'a yükselmişti

25 yaşındaki futbolcu Antalyaspor'da forma giydiği dönemde sergilediği başarılı performansla A Milli Takım'a çağırılmış ve 6 kez terlettiği Ay Yıldızlı forma altında iki kez rakip fileleri havalandırmıştı.

Doğukan Sinik'in güncel piyasa değeri 2,5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler