Alex de Souza'nın takımının maçında olay! Futbolcuyu bıçaklamak istedi
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza'nın teknik direktörlük yaptığı Sao Paulo U20 takımının Palmeiras ile yaptığı karşılaşmada sahaya bıçaklı bir kişi girdi

Son 5 Haber

Noah Saviola: "Salah ile aynı sahayı paylaşmak rüyamdı"

Sarıyer'den hücum hattına Thiam hamlesi

Jayden Oosterwolde'ye Roma'dan transfer teklifi!

Fatih Tekke ayrılacak oyuncuları açıkladı!

Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından sözleşmesi iptal edilen locasını geri almak için açtığı dava sonuçlandı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Sao Paulo Palmerias U20 maçında bıçaklı bir kişi korku yarattı. Alex De Souza'nın başında olduğu Sao Paulo U20 takımı, Palmeiras ile karşılaşırken sahaya bıçaklı bir kişi girdi. Ortalık bir anda karışırken hakem maçı durdurdu.

Bıçaklı taraftarın hedefinde Palmeiraslı futbolcu Lucas Freitas vardı. Freitas'ı bıçaklamak isteyen kişiye önce futbolcular sonra da sahaya güvenlik güçleri müdahale edip durdurdu. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken bıçaklı saldırgan güvenlik tarafından götürüldü.
Maçın ardından olay hakkında konuşan Alex de Souza "Sahaya giren bu çocukları suçlamak işin kolayı olur. Herkesin kendi yapına yapması gerekenler var. Büyük bir eğitim sorunumuz var. Sorun büyük oranda eğitim." ifadelerini kullandı.
