Alex de Souza'ın transfer bombası Fenerbahçe'den! Üçüncü Emre Mor harekatı...

Özgür Koç
13.06.2024 - 10:51 | Son Güncellenme: 13.06.2024 - 10:59

Transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, üst üste 3’üncü transfer döneminde de Fenerbahçe’den Emre Mor’un peşine düştü. İşte detaylar...

Alex de Souza'ın transfer bombası Fenerbahçe'den! Üçüncü Emre Mor harekatı...

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezon hazırlıklarına henüz başlamayan Antalyaspor’da transfer çalışmaları ise büyük bir hızla devam ediyor. Henüz transfer engelini aşamayan, ancak büyük bir mesai harcayan Akdeniz ekibi, Fenerbahçe’den Emre Mor’u bir kez daha gündemine aldı. 

Nuri Şahin ve Sergen Yalçın da istedi

Antalyaspor’da son iki transfer döneminde hem Nuri Şahin’in hem de Sergen Yalçın’ın kadrosunda görmek istediği Emre Mor’a Alex de Souza da talip oldu. Brezilyalı teknik adamın raporu doğrultusunda 26 yaşındaki futbolcuyu bir kez daha gündemine alan Kırmızı-Beyazlılar, transferini engelini kaldırması halinde somut adım atabilecek. 

Karagümrük’e kiralandı

Kırmızı-Beyazlılar, geçtiğimiz sezonun devre arasında da listesinde bulunan Emre Mor için transfer engeli bulunduğu sebebiyle resmi adımları atamamıştı. Bonservisi Fenerbahçe’de olan ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Süper Lig’e veda eden Fatih Karagümrük’te kiralık olarak geçiren Emre Mor’un, Sarı-Lacivertlilerle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. 

21 maça çıktı

Geçen sezonun ilk devresini Fenerbahçe’de geçiren ve fazla şans bulamadığı Fatih Karagümrük’e kiralanan Emre Mor, sezon boyunca toplamda 21 maça çıktı. 994 dakika oyunda kalan başarılı futbolcu,  1 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler