Helton Leite Antalyaspor’a veda etti

Özgür Koç
07.06.2024 - 12:49 | Son Güncellenme: 07.06.2024 - 12:51

Teknik direktörlük görevine Alex de Souza'yı getirerek yeni bir döneme başlayan Antalyaspor'a Brezilyalı kaleci Helton Leite’den şok haber geldi. Detaylar haberimizde...

Helton Leite Antalyaspor’a veda etti

AJANSSPOR - HABER

Antalyaspor’da geçtiğimiz sezonun devre arasında Portekiz’in Benfica takımından transfer edilen ve sözleşmesini tamamlayan Helton Leite’den Akdeniz ekibini üzecek açıklama geldi. Brezilyalı eldiven sosyal medya hesabından Antalyaspor’a veda etti. 

Sosyal medyadan açıkladı

Antalyaspor’a kendisine verdiği fırsattan dolayı teşekkür eden Helton Leite, “Bu formayı giydiğim her dakikadan ve geçirdiğimiz sezonlardan gerçekten gurur duyuyorum. Antalya'da bulduğum büyük futbol ailesinin taraftarlarım, takım arkadaşlarım, çalışanlarım ve yönetmenlerim desteğiyle hayatımın en mutlu anlarından birini yaşadım. Seni sonsuza kadar kalbimde saklayacağım, ve şimdi ayrılıyorum, mütevazi ve şükranla, en iyi dileklerimle hoşça kal diyorum. Tanrı bu büyük kulübü kutsasın ve her geçen gün daha çok başarı versin” ifadelerini kullandı.

Portekiz’e gitmişti

Antalyaspor ile yaptığı görüşmelerin ardından Türkiye’den ayrılan Helton Leite, Portekiz’e girmişti. Gelen teklifleri değerlendirme kararı alan deneyimli kalecinin sonrasında Antalyaspor’a veda ettiği öğrenildi. 

Alex net konuşmamıştı

Adam Buksa ve Dario Saric’in ayrılık kararı aldığı Antalyaspor’da durumu en çok merak edilen isim Helton Leite idi. İmza töreninde gazetecilerin “Helton Leite ile sözleşme uzatılacak mı?” yönündeki sorulara net cevap vermeyen Teknik Direktör Alex de Souza, “Helton Leite ile görüştüm. Dengeli bir kadro oluşturmak için çalışma yapacağız” yanıtıyla yetinmişti.

Senin için hazırladığımız haberler