Alex o günü unutmadı! İmza...

03.06.2020 - 18:21 | Son Güncellenme: 03.06.2020 - 18:32

Alex o günü unutmadı! İmza...

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza, 16 yıl önce attığı imzayı unutmadı. Brezilyalı oyuncu dönemin başkanı Aziz Yıldırım ve transferi için uğraşan Hakan Bilal Kutlualp'e de teşekkür etti.

Fenerbahçe formasıyla efsaneleşen Alex, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "3 Haziran 2004... Tanımadığım bir yere gitmenin kafamda oluşturduğu soru işaretleriyle birlikte Fenerbahçe'ye imzamı attığım tarih. Ama kalbim, kulüple ve taraftarıyla harika hikayeler yazmak için yanıp tutuşuyordu" dedi.

Alex, eski başkan Aziz Yıldırım ve dönemin yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp'e teşekkür ederek, "Aziz Yıldırım ve yönetimine bunu mümkün kıldığı için teşekkür ederim. Brezilya'ya defalarca gelip Fenerbahçe'de oynamanın harika olacağını söyleyen, ben kabul edene kadar ısrar eden Hakan Bilal Kutlualp'e özel teşekkürler" ifadesini kullandı.

Alex açıklamasının son bölümünde vatandaşı Luciano ve dönemin teknik direktörü Daum'a da teşekkür ederek, Gelmem için ısrar eden ve geldiğimde bana çok yardımcı olan Fabio Luciano'ya teşekkürler. Bana bakıp kolladığı için Christopher Daum'a teşekkürler. Figer ailesine teşekkürler. Bu meydan okumayı benimle birlikte gerçekleştiren eşim Daiane'ye teşekkürler. Ve elbette teşekkürlerin en özeli, bana ve aileme çok iyi bakan ve sevgisini kalpten hissettiren Fenerbahçe Taraftarı'na... Sonrasında gelen, tarihti" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler