Alex Teixeira Beşiktaş paylaşımı yaptı! Resmen duyurdu

05.08.2021 - 17:03 | Son Güncellenme: 05.08.2021 - 18:34

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş'ın anlaştığı Brezilyalı yıldız Alex Teixeira, Instagram hesabından Beşiktaş formalı görselini paylaştı.

Alex Teixeira Beşiktaş paylaşımı yaptı! Resmen duyurdu

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaşlı taraftarların heyecanla beklediği Alex Teixeira'nın transferi kesinlik kazandı. Pazartesi günü İstanbul'da olacağı belirtilen Brezilyalı futbolcu, Instagram'dan Beşiktaş formalı bir fotoğrafını paylaştı. 

 

Siyah-beyazlıların uzun süredir peşinde olduğu 10 numara konusunda peş peşe flaş gelişmeler yaşandı. Önce Teixeira'nın menajeri Junior Mendonza'nın yaptığı paylaşım ilk işareti verdi. 

Önce menajerinden kartallı paylaşım

Junior Mendonza, "Pazartesi günü yeni bir yolculuk başlıyor" ifadelerinin yer aldığı bir sosyal medya mesajı yazdı. Menajer paylaşımında ayrıca kartal ve Türk Bayrağı emojilerine de yer vererek, Teixeira'nın Beşiktaş'a transfer olduğunu vurguladı. 

Alex Teixeira, Beşiktaş'ı takibe aldı

Arkasından da Brezilyalı futbolcu, Beşiktaşlı taraftarların beklediği müjdeyi siyah-beyaz formalı paylaşımı ile verdi. Sonrasında da Beşiktaş'ı INstagram'dan takibe aldı. 31 yaşındaki 10 numara ile 2.3 milyon Euro garanti ücret üzerinden 2+1 yıllık mukavele imzalanacağı öne sürülüyor. 

Çin'den tekrar Avrupa'ya dönüyor

Son olarak Çin Ligi'nde Jiangsu Suning forması giyen Alex Teixeira geçen sezon 20 maçta 10 gol, 4 asistlik performas sergiledi. Ondan önce tam 7 sezon Shakhtar Donetsk'te oynayan Brezilyalı futbolcu Ukrayna'da kazanılan şampiyonluklarda büyük pay sahibi oldu. 

Josef De Souza yakın arkadaşı

Alex Teixeira, Beşiktaşlı Josef de Souza'nın en yakın arkadaşlarından biri. Nitekim siyah-beyazlı futbolcu da gerek arkadaşıyla görüşmelerinde gerekse de sosyal medya paylaşımlarında bu transfer adına kilit rol oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler