Alex Teixeira Beşiktaş'ta mı? Transferde son durumu İtalyanlar duyurdu...

22.07.2021 - 14:33 | Son Güncellenme: 22.07.2021 - 14:38

Beşiktaş, Alex Teixeira'ya transfer teklifi yaptı. İtalyan basını, Brezilyalı oyuncuya yapılan son teklifi ve şartları duyurdu. İşte transfer detayları.

Alex Teixeira Beşiktaş'ta mı? Transferde son durumu İtalyanlar duyurdu...

AJANSSPOR-HABER 

Geçen sezonu çifte kupayla kapatan bu sezon hem Spor Toto Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde alternatifli bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta gözler Alex Teixeira transferine çevrildi. İtalyan basını, transferle ilgili son durumu yazdı.

Beşiktaş'ın Teixeira'ya transfer teklifi ve şartları 

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Alex Teixeira'ya yıllık 2.5 milyon Euro ve bonuslardan oluşan bir teklif yaptı. 2023 yılına kadar sözleşme önerilen 31 yaşındaki futbolcuya imza parası olarak da 1.5 milyon Euro teklif edildiği ifade edildi. 

Teklifi kabul ederse kontrolden geçecek

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği futbolcuya Dubai'den de talipliler olduğu konuşuluyor. Siyah-beyazlıların teklifinin ardından oyuncu şu anda karar aşamasında. Eğer teklifi kabul ederse Alex Teixeira Beşiktaş için sağlık kontrolünden geçecek. 

Referansı Josef de Souza

Öte yandan Beşiktaş'ın Brezilyalı orta saha oyuncularından Josef de Souza, vatandaşını ikna etme rolünü üstlenmiş durumda. Alex Teixeira ile yakın arkadaşlığı bulunan Josef'in, İstanbul ve Beşiktaş hakkında olumlu bilgiler verdiği biliniyor.

Geçen sezonki performansı nasıldı?

10 numara pozisyonunda görev yapan 31 yaşındaki oyuncu Çin kulübü ile sözleşmesi bittiği için serbest durumda. Alex Teixeira geçtiğimiz sezon Jiangsu’da 20 maça çıkarak 10 gol attı. Tecrübeli futbolcu daha önce uzun süre Mircea Lucescu’nun görev yaptığı Shakhtar Donetsk’te oynamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler