Alex Teixeira transferinde flaş gelişme! Beşiktaş formasını giyiyor

23.07.2021 - 19:54 | Son Güncellenme: 23.07.2021 - 20:23

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş, Alex Teixeira ile anlaştı mı? Kartal, Alex Teixeira transferinde imza parası sorunun çözdü. İşte gelişmeler...

Alex Teixeira transferinde flaş gelişme! Beşiktaş formasını giyiyor

AJANSSPOR - HABER

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş, üst düzey bir orta saha transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Kartal, bir süredir Brezilyalı yıldız futbolcu Alex Teixeira için yoğun mesai harcıyor. 

Beşiktaş, Alex Teixeira ile anlaştı mı?

Siyah - beyazlıların bu transferde önündeki en büyük engel ise serbest statüde bulunan Teixeira'nın imza parasıydı. Brezilyalı futbolcu, senelik 2 milyon Euro ücret ve 1 milyon Euro'luk imza parasına sıcak bakıyordu. Fanatik'in haberine göre, Beşiktaş ve Teixeira arasındaki imza parası sorunu çözüldü. Yıldız futbolcu, ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından Beşiktaş formasını sırtına geçirecek. 

Ligin başlangıcına yetişecek

31 yaşındaki oyuncunun  13 Ağustos'ta başlayacak olan lige kadar takıma katılması bekleniyor. Son olarak Çin Ligi ekiplerinden JS Suning'in formasını giyen ancak şu anda kulüpsüz olan Alex Teixeira, antrenmanlarına bir süredir bireysel olarak devam ediyor. 

Alex Teixeira'dan transfer açıklaması

Yıldız oyuncu, geleceği hakkında bir açıklamada da bulundu. Adı azı Birleşik Arap Emirlikleri ekipleriyle anılan Teixeira, Dubai'de tatil için bulunduğunu vurguladı ve ''Alacağım herhangi bir karar, benim ya da menajerim Junior Mendonza tarafından açıklanacaktır" ifadelerini kullandı. 

Teixeira'nın tüm açıklamalarını okumak için tıklayınız

 

Geçen sezonki gol ve asist sayısı

10 numara pozisyonunda görev yapan 31 yaşındaki oyuncu Çin kulübü ile sözleşmesi bittiği için serbest durumda. Alex Teixeira geçtiğimiz sezon Jiangsu’da 20 maça çıkarak 10 gol attı. Tecrübeli futbolcu daha önce uzun süre Mircea Lucescu’nun görev yaptığı Shakhtar Donetsk’te oynamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler