Alex Teixeira Brezilya'ya geri dönebilir

Feride Kara
08.07.2022 - 23:59 | Son Güncellenme: 09.07.2022 - 00:49

Beşiktaş geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Alex Teixeira ile yollarını ayırmıştı. Brezilya basınının haberine göre Teixeira eski kulübüne dönebilir.

Alex Teixeira Brezilya'ya geri dönebilir

Beşiktaş Brezilyalı futbolcusu Alex Teixeira ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayırmıştı. Teixeira Brezilya basınına göre eski takımı Vasco da Gama'ya dönebilir. 

Vasco da Gama'nın listesinde

Brezilya basınında yer alan haberlere göre Vasco da Gama Beşiktaş'tan ayrılan eski futbolcusu Alex Teixeira ile ilgileniyor. Futbola Vasco da Gama forması ile başlayan Alex Teixeira, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta 31 maçta görev almış ve 4 gol, 1 asistlik performans göstermişti.

 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz'ın transfer iptal oldu!
Habere Git

Alex Teixeira'nın eşinden veda mesajı

Alex Teixeira'nın eşi Thais Cristina yayınladığı duygusal mesajda, "Hayatta her şey istediğimiz veya planladığımız gibi gitmiyor. Bugün İstanbul'a burada tüm yaşadıklarıma, tüm edindiğim arkadaşlarıma ve kulüpte ve Beşiktaş taraftarları tarafında ilk günden beri bize gösterilen tüm sevgiye şükran dolu bir kalp ile veda ediyorum. Bu vedadan dolayı üzgün olsam da, kulübe karşı karakterinin, sevgisinin ve dürüstlüğünün diğer her şarttan daha önde geldiğini gösteren eşimle gurur duyuyorum. Her şey için teşekkürler Beşiktaş. Nerede olursak olalım sizin başarılarınız için destek oluyor, tezahüratlar yapıyor olacağız" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler