Beşiktaş'ın West Ham United'dan Manuel Lanzini ile ilgilendiği iddia edildi

13.07.2022 - 08:49 | Son Güncellenme: 13.07.2022 - 11:52

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yollarını ayırdığı Brezilyalı on numara Alex Teixeira'nın boşluğunu Manuel Lanzini ile doldurmayı planlıyor.

Beşiktaş'ın West Ham United'dan Manuel Lanzini ile ilgilendiği iddia edildi

Şu ana kadar kadrosunu Gedson Fernandes, Romain Saiss, Jackson Muleka, Cenk Tosun ve Wout Weghorst'u renklerine bağlayan Beşiktaş, Alex Teixeira'nın takımdan ayrılması sonrasında 10 numara bölgesi için de arayışa girmişti.

İtalya'dan Manuel Lanzini iddiası

Fanatik'in İtalyan basınından aktardığı iddiaya göre; Kara Kartal, Premier Lig West Ham United'ın 29 yaşındaki Arjantinli on numarası Manuel Lanzini için girişimlere başladı. 

1 yıl daha sözleşmesi var

West Ham ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Lanzini'nin transfer şartlarını görüşecek olan Beşiktaş'ın, şartların uyması durumunda 29 yaşındaki futbolcu için daha somut adımlar atacağı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta genç yıldız kadro dışı
Habere Git

Piyasa değeri 12 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olan Arjantinli yıldız, geçen sezon İngiliz ekibiyle 44 maçta 7 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. River Plate altyapısından yetişen Manuel Lanzini, kareyerinde River Plate, Fluminense ve Al-Jazira takımlarının formalarını giydi. Arjantin Milli Takımı formasını da 5 kez terleten Lanzini 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler