Alex Telles Barcelona yolcusu

27.03.2020 - 17:26 | Son Güncellenme: 27.03.2020 - 17:26

Barcelona Alex Telles'i kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Barça, futbolcunun kulübü Porto'ya Marc Cucurella + bir miktar para teklifinde bulunacak.

Barcelona Alex Telles için kulübü ile görüşmelere başladı. Diario Sport'un haberine göre Katalan ekibi, Porto'nun 40 milyon Euroluk talebine karşı, Getafe'de kiralık oynayan Cucurella + bir miktar para önerdi. Porto'nun ise bu teklife sıcak baktığı konuşuluyor.

Getafe ise Cucurella'nın sözleşmesindeki maddeyi kullanarak 6 milyon Euro karşılığında futbolcunun bonservisini alacak. FakatBarça'nın Getafe ile yaptığı anlaşmada 'Cucurella yüzde 40 pay ödenerek yeniden Barcelona'ya katılır' maddesini koydurttu. Böylece piyasa değeri 20 milyon Euro olan 21 yaşındaki genç oyuncu, tekrar Barçalı olabilecek.

Transfer takas yoluyla gerçekleşirse, Telles'in satışından yüzde 10'luk paya sahip olan Galatasaray'ın kasasına oldukça az bir miktar girecek. Eğer takas olursa, Barcelona, Porto'ya Cucurella'nın yanında 10 milyon Euro ödeyecek. Sarı kırmızılılar ise bu paranın sadece 1 milyon Eurosunu alabilecek.

(Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler