Alex Telles transferi için ısrarcılar!

26.04.2020 - 17:37 | Son Güncellenme: 26.04.2020 - 17:40

Galatasaray'ın eski sol bek oyuncusu Alex Telles, koronavirüs sebebiyle ülkesi Brezilya'da yardımda bulundu. Futbolcunun geleceğiyle ilgili de flaş gelişmeler yaşanıyor. İspanyol basını, Telles transferinde ısrarcı olan kulübü açıkladı.

Alex Telles transferi için ısrarcılar!

Futbol kariyerine Portekiz ekibi Porto'da devam eden Alex Telles, koronavirüs ile mücadele kapsamında mali zorluk yaşayan ailelere destek verecek. Daha önce Galatasaray'da da oynayan Telles'in geleceğiyle ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Telles, hangi takım transfer olacak? Galatasaray bu transferden ne kadar kazanacak? İşte detaylar...

Alex Telles'ten koronavirüs yardımı

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Porto'da forma giyen sol bek oyuncusu Alex Telles, Brezilya Futbol Konfederasyonu tarafından desteklenen koronavirüs ile dayanışma kampanyasına katkıda bulundu.

Telles de katkı veren isimlerden biri

Portekiz basınında yer alan habere göre; Brezilyalı futbolcuların aralarında bulunduğu 57 kişiden biri Telles oldu. Telles'in ne kadar bağış yaptığı açıklanmadı.

34 bin aileye temel yardım

Pandemiden etkilenen 32 bin aileye yardımcı olmak için toplanan, içinde gıda ve hijyen ürünlerinin bulundupu koliler için toplam 900 bin Euro bağış toplandığı ifade edildi. 

PSG, Alex Telles konusunda ısrarcı

Öte yandan İspanyol basını, Paris Saint Germain'in transfer planları arasında yer alan Alex Telles konusunda Fransız ekibinin ciddi olduğunu yazdı. 

Galatasaray, Telles'ten ne kadar kazanacak?

40 milyon Euro gibi bir bedelle transfer olması beklenen Alex Telles'ten Galatasaray yüzde 10 komisyon alacak. Bu da 4 milyon Euro gibi bir tutarın Galatasaray'ın kasasına girmesi anlamına geliyor.

Senin için hazırladığımız haberler