Alex Telles transferinde son durum! Portekizliler duyurdu!

14.07.2020 - 12:02 | Son Güncellenme: 14.07.2020 - 12:06

Galatasaray'ın eski oyuncularından Alex Telles'in Porto'ya veda ettiği iddia edildi. Adı Chelsea ile transferde anılan futbolcunun transferi gerçekleşirse Galatasaray da bu transferde kazanan taraf olacak.

Alex Telles transferinde son durum! Portekizliler duyurdu!

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Portekiz ekibi Porto'da forma giyen Alex Telles'in geleceği merak konusu oldu. Adı transferde Paris Saint Germain ve Chelsea ile anılan Alex Telles ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Telles, Porto'dan ayrıldı mı? Chelsea ile anlaşma sağlandı mı? Son gelişmeler...

'Telles'in Porto kariyeri bitti'

Transferde adı son günlerde adı İngiliz ekibi Chelsea ile anılan Telles'in Porto kariyerinin bittiği iddia edildi. Portekiz'de Mais Bastidores adlı bir programda Alex Telles'in Porto kariyerinin kesin olarak bittiği dile getirildi. 

Ada basını ne yazmıştı?

Geride bıraktığımız hafta İngiliz basını, Chelsea'nin Telles konusundaki ısrarının devam ettiğini yazmış ve Brezilyalı sol bek için hazırlık yaptığını öne sürmüştü.

Sürpriz olmazsa Telles Chelsea'de

Telles'in Chelsea'ye maliyetinin 75 milyon Pound gibi bir rakama denk geldiği de belirtiliyor. Portekizlilerin de iddia ettiği gibi Telles'in Porto'dan ayrılığı ve olası transferi Galatasaray'a da transferde bütçe oluşturmuş olacak. 

Galatasaray, Telles'ten yüzde 10 alacak

Galatasaray'dan önce kiralık olarak Inter'e verilen, ardından ise Portekiz ekibi Porto'ya 6.5 milyon Euro karşılığında satılan Alex Telles'in kontratına bir sonraki satıştan sarı-kırmızılıların yüzde 10 alacağı maddesi eklenmişti.

Irkçılığa maruz kaldı, ayrılıyor

Öte yandan programda, ırkçı saldırılara maruz kalan ve bu konuyla sıkça gündeme gelen Marega da ayrılan bir diğer isim olacak.

Senin için hazırladığımız haberler