Alex Telles’den Galatasaray cevabı: Unutamadım...

01.07.2021 - 17:48 | Son Güncellenme: 01.07.2021 - 17:56

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın eski sol beki Alex Telles, 5 yıllık aradan sonra Sarı-Kırmızılı ekip hakkında konuştu. İşte detaylar...

Alex Telles’den Galatasaray cevabı: Unutamadım...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

 

2014 yılında Brezilya ekibi Gremio'dan 6 milyon 150 bin Euro bedelle Galatasaray'a transfer edilen Alex Telles, Galatasaray'ın kariyerindeki yerini anlattı. Brezilya'da yayın yapan RBS TV'ye konuşan Brezilyalı sol bek, "Orada harika zaman geçirdim." dedi. İşte, Alex Telles'in Galatasaray hakkında yaptığı açıklamalar.

"Taraftarın tutkusunu biliyordum..."

Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi'ni deneyimlediğini söyleyen Alex Telles:

 

İstanbul'a ve Galatasaray’a karşı büyük bir sevgim var. Orada iki yıl yaşadım. Galatasaray bana Avrupa'nın kapılarını açan kulüp oldu.  Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı verdi.

 

Türkiye’deki taraftarların tutkusunu biliyordum. Galatasaray’a transfer olduğumda gençtim. Başta biraz korkutucuydu ama sonra alıştım. Orada iki yıl geçirdim, dört şampiyonluk kazandım. Harika olan şehirden bahsetmiyorum bile. Farklı bir kültür, farklı bir dil. Kariyerimin çok güzel bir dönemiydi ve sonsuza kadar unutamayacağım.” dedi. 

"Ona çok şey borçluyum..."

2014-16 yıllarında Roberto Mancini'yle çalışan Telles, eski hocası hakkında: “Inter dönemi kariyerimin çok önemli bir parçasıydı. Beni oraya götüren Roberto Mancini’ydi. Hem Galatasaray’a hem de Inter’e beni o getirdi. Ona çok şey borçluyum. Saha dışında olduğu kadar saha içinde de çok fazla katkısı oldu.” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz sezon 15 milyon Euro bedelle Manchester United'ın yolunu tutan oyuncu, Premier Lig'de 9 maça çıkarken 2 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler