Alex transferinde Antalyaspor'a rakip çıktı! Eski takımı devrede

14.05.2024 - 19:59 | Son Güncellenme: 14.05.2024 - 20:07

Teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayırması beklenen Süper Lig ekibi Antalyaspor'un hedefindeki Alex de Souza transferinde rakip çıktı. Detaylar.

Alex transferinde Antalyaspor'a rakip çıktı! Eski takımı devrede

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Antalyaspor'un teknik direktör Alex de Souza transferinde rakip çıktığı iddia edildi. Eski takımının genç teknik adamla anlaşmak istediği öne sürüldü.

Eski takımına hoca olabilir

Brezilya medyasından Jovem Pan News'in Coritiba muhabiri olan Rogerio Scarione sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla teknik direktör arayışında olan Coritiba'nın geçmişte formasını giyen Alex de Souza ile ilgilendiğini söyledi.

Antalyaspor'un Alex ile alakalı resmi bir açıklama yapmadığının altına çizen Brezilyalı muhabir, "Coritiba, eski oyuncusu Alex de Souza'yı takımın başına getirmeye çalışıyor. Antalyaspor görüşmelerde bulunmasına rağmen hala bir açıklama gelmedi ve herhangi bir sözleşme imzalanmadı" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Transfer tarihleri açıklandı!
Habere Git

Etik bulmadı

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Alex, Antalyaspor ile sözleşmesi devam eden Sergen Yalçın takımın başındayken resmi bir sözleşmeye imza atmayı ve Antalya'ya gelmeyi kabul etmedi. Brezilyalı teknik adam durumun etik olmadığını belirtirken resmi imzaların sezon sonunda Sergen Yalçın takımın başından ayrılınca atılmasını istedi.

Fenerbahçe'den sonraki durağı oldu

Brezilya'nın Coritiba ekibi Alex de Souza'nın Fenerbahçe'den ayrılığından sonraki ilk ve tek durağı oldu. Burda i sezon forma giyen Brezilyalı teknik adam çıktığı 85 maçta 37 gol ve 11 aşist katkısı üretti.

Senin için hazırladığımız haberler