Alexander Djiku: "Bugün 4 gol attık ama..."

Arif Can Yıldız
13.07.2024 - 23:08 | Son Güncellenme: 13.07.2024 - 23:18

Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de tecrübeli futbolcu Alexander Djiku, Strasbourg maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Alexander Djiku: "Bugün 4 gol attık ama..."

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Avusturya'nın Graz kentindeki kampının son hazırlık mücadelesinde Strasbourg'u ilk yarıda bulduğu gollerle 4-0 mağlup etti. Maç sonu Fenerbahçe'de Alexander Djiku açıklamalarda bulundu.

"Çok fazla fırsat yarattık"

Alexander Djiku yaptığı açıklamalarda: "Gün gün gelişiyoruz. Bugün de sizler izlemişsinizdir rakip kalede çok fazla fırsat yarattığımızı düşünüyorum. Geride de defansif anlamda gol görmedik ve çok fazla şans ürettik.

Dört gol attık ama...

Bugün dört gol attık ama en iyi durumda değiliz. İyi bir adaptasyon süreci geçirdiğimizi düşünüyorum.  Zamanla bu noktaya da erişeceğimizi düşünüyorum. Zamanla en iyi noktamıza, en iyi seviyemize geleceğiz.

Lugano maçı için daha zamanımız var

Bizler maç maç ilerliyoruz. Lugano maçına odaklanmamız açısından daha zamanımız var. Çalışmalarımıza bu şekilde devam edip ilk resmi maçımızı kazanmak istiyoruz. Bu sene farklı bir oyun oynuyoruz. Hem defansif, hem de ofansif anlamda farklıyız. Geride zaman zaman üçlü oyun kuruyoruz. Hocamızın söylediklerine hızlı bir şekilde adapte olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler