Alexander Djiku'nun sakatlığında son durum! Galatasaray derbisinde forma giyecek mi?

01.09.2024 - 14:30 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 14:45

Fenerbahçe'ye Alanyaspor karşılaşmasında sakatlanan Ganalı stoperi Alexander Djiku'dan kötü haber geldi. Detaylar haberimizde...

Alexander Djiku'nun sakatlığında son durum! Galatasaray derbisinde forma giyecek mi?

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler sahadan 3-0 galip ayrıldı. Mücadeleye 11'de başlayan Alexander Djiku, karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlık yaşadı.

Maça devam edemedi

Girdiği ikili mücadele sonrası ayağında ağrı hisseden Djiku, 59. dakikada kendini yere bıraktı. Ganalı futbolcunun yerine 61. dakikada Rodrigo Becao girdi.

Milli Takım kadrosundan çıkarıldı

Gana Futbol Federasyonu, Fenerbahçeli futbolcu Alexander Djiku'nun sakatlığı nedeniyle Angola ve Nijer ile oynanacak Afrika Uluslar Kupası eleme maçlarının aday kadrosundan çıkartıldığını açıkladı.

10-14 gün sahalardan uzak duracak

Gana Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, 30 yaşındaki futbolcunun sağ uyluğunun ön kısmında birinci derece zorlanma tespit edildiği ve tedavisinin 10-14 gün süreceği belirtildi.

Galatasaray derbisinde forma giyebilecek mi?

Yıldız futbolcunun Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile oynayacağı derbi karşılaşmada forma giyip giymeyeceği ise merak konusu. Milli ara sonrası Süper Lig'de Kasımpaşa deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe daha sonra evinde Galatasaray'ı konuk edecek. Alexander Djiku'nun Galatasaray derbisinde sahadaki yerini alması bekleniyor.

Bu sezon 7 maçta forma giydi

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 36 maçta 3 gol ve 2 asistlik performans sergileyen 30 yaşındaki futbolcu bu sezon ise 7 resmi maçta 546 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler