Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye Sörloth'tan kötü haber

09.05.2022 - 13:41 | Son Güncellenme: 09.05.2022 - 14:56

Beşiktaş'ın transfer etmeyi planladığı, son dönemde adı Fenerbahçe ile de anılan Norveçli golcü Alexander Sörloth hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye Sörloth'tan kötü haber

Performansından memnun olmadığı kiralık golcüsü Michy Batshuayi ile sezon sonunda yollarını ayıracak olan, Kanadalı yıldızı Cyle Larin ile sözleşme yenileme görüşmelerinde henüz sonuç alamayan Beşiktaş, Trabzonspor'un eski golcüsü Alexander Sörloth'u gündemine almıştı.

Siyah beyazlılar Leipzig'ten Real Sociedad'a kiralık olarak giden 26 yaşındaki golcünün transferini İspanyol kulübünün satın alma opsiyonunu kullanmaması halinde kiralık olarak ya da uygun bir bonservis ödeyerek bitirmeyi planlıyordu.

Fenerbahçe'ye de yazıldı

Sörloth'un adı Beşiktaş'ın ardından Fenerbahçe ile de anılmaya başladı. Serdar Dursun dışında forvet hattındaki Berisha ve Valencia'dan istediği verimi alamayan Fenerbahçe'nin gelecek sezon Süper Lig'de gol krallığı yaşayan Norveçli golcüyü gündemine aldığı ileri sürülmüştü.

İlgini Çekebilir
İşte Beşiktaş'ın Alexander Sörloth bütçesi
Habere Git

Real Sociedad karar değiştirdi

Sabah'ta yer alan habere göre; Real Sociedad, kiralık olarak kadrosunda yer alan ancak 15 milyon Euro'luk opsiyonunu kullanmadığı Norveçli futbolcu ile son dönemde sergilediği başarılı performans sonrası devam etme kararı aldı. İspanyol ekibi, oyuncunun bonservisini almak için Leipzig ile görüşecek. Alman kulübü ise Sörloth'u 10 milyon Euro'dan aşağı bırakmayı düşünmüyor.

Senin için hazırladığımız haberler