Fenerbahçe'nin gündemindeki Alexander Sörloth için tarih verdiler

12.08.2022 - 10:47 | Son Güncellenme: 12.08.2022 - 12:14

Bundesliga ekibi Leipzig'te takımda 5. forvet durumuna düşen, Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Alexander Sörloth'un kaderi belli oluyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin gündemindeki Alexander Sörloth için tarih verdiler

Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de listesindeki önemli adaylardan biri olan Norveçli golcü Alexander Sörloth transferinde gözler RB Leipzig’in teknik direktörü Domenico Tedesco’ya çevrildi.

Rotasyonda 5. sırada düştü

Son olarak RB Salzburg’dan 19 yaşındaki Benjamin Sesko’yu Transfer eden RB Leipzig, Chelsea’den eski oyuncusu Timo Werner'i de geri almıştı. İki futbolcunun da katılımıyla Leipzig'deki forvet sayısı 5'e çıktı.

Hürriyet'in Alman basınından aktardığı habere göre; RB Leipzig’in teknik direktörü Domenico Tedesco, Werner, Andre Silva, Yussuf Poulsen, Benjamin Sesko ve Alexander Sörloth’tan hangisinin gönderileceğine karar vererek önümüzdeki hafta içinde kulüp yönetimine bildirecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Batshuayi ile anlaştı mı? Açıklama geldi...
Habere Git

20 Milyon Euro'ya transfer olmuştu

Alman ekibinin 2020-21 sezonun başında Trabzonspor'dan 20 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı 26 yaşındaki golcü oyuncu, o sezon 37 maçta 6 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Sonraki sezonu Real Sociedad'da kiralık olarak geçiren Sörloth sözleşmesinin bitmesiyle Leipzig'e geri döndü. Leipzig ile olan sözleşmesi 2025 yılı Haziran ayı sonunda bitecek olan Norveçli futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler