Alexander Sörloth transferi için girişimler başladı!

Cem Ergün
06.07.2024 - 17:17 | Son Güncellenme: 06.07.2024 - 17:28

Ülkemizde bir dönem Trabzonspor'un da formasını giyen Villarreal'in yıldızı Alexander Sörloth'u transfer etmek için girişimlere başlandığı kaydedildi.

Alexander Sörloth transferi için girişimler başladı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İspanyol basınından AS'ta yer alan habere göre, Villarreal forması giyen Norveçli golcü Alexander Sörloth'un talipleri artıyor. İtalyan ekiplerinden Roma'nın ardından bir başka Avrupa kulübünün de Sörloth için girişimlere başladığı ifade edildi.

West Ham da devreye girdi

Villarreal formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Alexander Sörloth için Roma'nın ardından West Ham United'ın da devreye girdiği belirtildi.

38 milyon Euro'ya serbest

İngiliz ekibinin, Norveçli golcünün transferi için teklif sunduğu kaydedilirken, oyuncunun sözleşmesinde 38 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli olduğu hatırlatıldı.

Trabzonspor'da gole doymadı

Alexander Sörloth, 2019-20 sezonunda kiralık olarak Trabzonspor'da forma giydi. Bordo-Mavili taraftarları performansıyla büyüleyen Sörloth, sezonu 33 gol ve 10 asistlik performansla tamamladı.

Villarreal'e 10 milyon Euro'ya transfer oldu

Sonraki sezonlarda yolu Alman ekibi Leipzig ile kesişen Sörloth, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Villarreal'e 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

Sezon performansı

28 yaşındaki forvet oyuncusu, geride bıraktığımız sezon İspanyol ekibiyle 41 maçta forma giydi ve 26 gol, 6 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler