Alexander Sörloth Real Sociedad'a transfer oluyor

Feride Kara
19.02.2022 - 16:21 | Son Güncellenme: 19.02.2022 - 16:26

Almanya'nın RB Leipzig takımından Real Sociedad'a kiralık olarak giden Norveçli futbolcu Alexander Sörloth İspanyol kulübüne bonservisi ile transfer oluyor

Alexander Sörloth Real Sociedad'a transfer oluyor

Trabzonspor'da gösterdiği performans ile Alman Leipzig takımına transfer olan Alexander Sörloth beklenen patlamayı göstermeyerek Real Sociedad'a kiralık olarak gitmişti. 

Sörloth’tan memnunuz

Skorer'in haberine göre İspanyol temsilcisinin Alexander Sörloth memnun olduğu ve 15 milyon euroluk satın alma opsiyonun kullanmaya hazırlandığı öğrenildi. Real Sociedad Sportif Direktörü Roberto Olabe, performansından memnun oldukları ismin bonservisini almaya niyetli olduklarını açıkladı. Olabe “Sörloth’tan memnunuz. Daha da gelişeceğini ve takıma daha fazla şeyler vereceğini düşünüyoruz. Hala adaptasyon süreci tam olarak geçmese de takıma sürekli katkı sağlıyor. Zaten biz satın alma opsiyonunu sözleşmesine bilerek koydurttuk. Bu opsiyonu kullanmayı istiyoruz” dedi.  

İlgini Çekebilir
Trabzonspor yıldız oyuncuyla 3 yıllık anlaşmaya vardı! İmza haftaya...
Habere Git

Sörloth hala Türkiye’deki Sörloth

Trabzonspor'a gol kralı olduğu ve parladığı sezondaki gibi etkili olduğunu söyleyen Olabe “Sörloth hala Türkiye’deki Sörloth… Trabzonspor’da 24 gol attığı sezondaki kadar iyi bir futbolcu. Güçlü fiziği ve cüssesine karşın koordinasyonu iyi ve süratli bir futbolcu. Ayrıca çok iyi bir profesyonel olduğunu da söylemem gerekir” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler