Alexander Sörloth'un babası açıkladı!

12.09.2020 - 16:49 | Son Güncellenme: 12.09.2020 - 16:54

Trabzonspor son dakika transfer haberleri... TFF Süper Lig ekibi Trabzonspor forması giyen ve Leipzig'den transfer teklifi alan Alexander Sörloth'un babası Goran Sörloth'tan Leipzig açıklaması geldi. Peki Goran Sörloth ne dedi? İşte detaylar...

Alexander Sörloth'un babası açıkladı!

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

Trabzonspor yönetimi, bugün Trabzon'da olması beklenen Norveçli yıldız Alexander Sörloth'un geri gelmediğini ve futbolcu için noter tespiti yapıldığını açıkladı. Bordo-mavili kulüp, Alman ekibi RB Leipzig'den de Norveçli yıldız için resmi teklif geldiğini doğruladı.

Goran Sörloth'tan açıklama...

Norveçli yıldız Alexander Sörloth'un babası Goran Sörloth, oğlunun transfer durumu ile alakalı ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. 

Leipzig'e transfer olacak mı?

TV2'ye konuşan Goran Sörloth, "Oğlumla henüz bu konu hakkında görüşmedik. Sörloth'un RB Leipzig'e transfer olup olmayacağını da bilmiyorum. Resmi belgeleri görene kadar bir şey söyleyemem. Dediğim gibi Sörloth ile temasım olmadı" şeklinde konuştu.  

24 milyon artı bonus

Öte yanda İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Alman ekibi, Sörloth ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak ve bonservis bedeli olarak 24 milyon Euro ödeyecek (Bonuslar dahil).Trabzonspor, Norveçli yıldızın bonservisini almak için girişimlerine başladı. 

Leipzig Teknik Direktörü Nagelsmann da Nürnberg karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, "Sörloth'u istiyoruz, ancak Sörloth'un transferi çok karmaşık bir hal aldı" ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor, Sörloth transferinden ne kadar kazanacak?

Senin için hazırladığımız haberler