Alexandre Pato ve Axel Witsel'e kötü haber!

11.05.2020 - 17:26 | Son Güncellenme: 11.05.2020 - 17:30

Alexandre Pato ve Axel Witsel'e kötü haber!

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund forması giyen Axel Witsel ve Sau Paulo forveti Pato'ya eski kulüplerinden kötü bir haber geldi. Yıldız futbolcuların birlikte forma giydiği Tianjin Tianhai kulübü finansal problemleri nedeniyle ligden düşürüldü. Yerel basında çıkan haberlere göre finansal problemleri sebebiyle zor günlerden geçen kulübün gelecek sene Çin Süper Ligi'nde yer almayacağı bildirildi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Cannavaro, Witsel ve Pato

2006 yılında Tianjin Quanjian adı altında kurulan Tianjin Tianhai, 2017 yılında kulübün başına Fabio Cannavaro'yu getirerek kulübü ligin zirvesine oynayan bir takım haline getirmişti. Cannavaro sonrasında Brezilyalı yıldız oyuncular Axel Witsel ve Alexandre Pato'yu transfer eden ekip, o sezon ligi 3. olarak bitirmiş ve kulüp tarihindeki en iyi başarıyı elde etmişti.

"Kısa süreli yükselişten sonra, düşüş..."

Ancak bu gelişmelerden 1 sene sonra kulüp kurucusu ve başkanı yasadışı pazarlama uygulamaları nedeniyle tutuklanmasıyla birlikte kulüp kısa süreli yükselişten sonra, düşüş yaşamaya başladı. Geçtiğimiz sezon ligden son anda düşmekten kurtulan ekip, ekonomik problemleri nedeniyle gelecek sezon Çin Süper Ligi'nde yer almayacağı, hatta kulübün kapatılabileceği gelen haberler arasında.

Senin için hazırladığımız haberler