Alexandru Cicaldau'ya Avrupa ve Süper Lig'den teklif var

23.08.2024 - 22:02 | Son Güncellenme: 23.08.2024 - 22:06

Geçen sezonu Konyaspor'da kiralık olarak geçiren Galatasaray'ın futbolcusu Alexandru Cicaldau'yu Pisa, Westerlo, Gaziantep FK ve Bodrum FK transfer etmek istiyor. Detaylar...

Alexandru Cicaldau'ya Avrupa ve Süper Lig'den teklif var

AJANSSPOR HABER

Geçen sezonu Konyaspor'da kiralık olarak geçiren ve Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Alexandru Cicaldau'ya talipler çıkmaya devam ediyor. Süper Lig'den de Rumen oyuncuyu isteyenler oldu. Detaylar...

Gaziantep FK ile Pisa istiyor

Süper Lig'den Gaziantep FK ve İtalya'dan Pisa'nın da transfer gündeminde olan Cicaldau'ya Belçika'dan da talip çıktı.

Westerlo'da istedi

Romanya basınından Digisport'un haberine göre, Alexandru Cicaldau'yu kadrosunda birçok Türk futbolcuyu bulunduran Belçika ekibi Westerlo transfer gündemine aldı.

Bodrum FK'da istedi

Ertan Süzgün'ün haberine göre; Bodrum FK, Rumen oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Bodrum'un teklifi ortaya çıktı

Süper Lig ekibi, Cicaldau'nun maaşının bir kısmını ödemek istediğini Galatasaray'a iletti. Sarı kırmızlı takım ise transfere maaşının tamamının ödenmesi halinde izin verileceğini Ege temsilcisine belirtti. Bununla birlikte kulüpler arasında görüşmelerin devam ettiği ifade edildi.

Cicaldau'nun istatistikleri

Galatasaray ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki orta saha geçtiğimiz sezon Konyaspor formasıyla 32 maçta 1 gol ve 2 asistlik peformans sergiledi. Cicaldau'nun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler