Alexandru Maxim: "İnşallah bu sene şampiyon Beşiktaş olur"

06.10.2024 - 22:16 | Son Güncellenme: 06.10.2024 - 22:18

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası Alexandru Maxim açıklama yaptı. Detaylar.

Alexandru Maxim: "İnşallah bu sene şampiyon Beşiktaş olur"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası Gaziantep FK'da Alexandru Maxim, David Okereke ve Emre Taşdemir açıklamalarda bulundu.

"Adım adım takımımızı yukarılara doğru çıkaracağız"

İşte futbolcuların yaptığı tüm açıklamalar:

Alexandru Maxim "Şu an ligdeki pozisyonumuz gereği 1 puan bizim için moral olabilir çünkü Beşiktaş gibi bir takıma karşı oynadık. Belki biz bugün 1 puandan fazlasını hak ettik. Takım olarak çok iyi bir karakter gösterdik. Pozisyonlar bulduk maalesef bir puan alıyoruz. Adım adım takımımızı yukarılara doğru çıkaracağız.

"İnşallah bu sene şampiyon Beşiktaş olur"

Beşiktaş camiasına çok büyük saygı duyuyorum. orada sevdiğim insanlar var. Ama ben burası için mücadele ediyorum. Gaziantep için gol attığım için mutluyum. Beşiktaş'ı destekliyorum. İnşallah bu sene şampiyon Beşiktaş olur."

"Kaçırdığımız pozisyonlara üzülüyorum"

Emre Taşdemir: "Bütün hafta boyunca Beşiktaş'ı çok iyi çalıştık. Yenmek için sahaya çıktık. Hak eden taraf bizdik. Çok net pozisyonlar kaçırdık. Kaçırdığımız pozisyonlara üzülüyorum. Bütün maçlarını izledik Beşiktaş'ın. Hafta boyunca nerede nasıl açık veriyorlar, onlara çalıştık. Keşke 3 puan alan taraf biz olsaydık."

"Defansif anlamda iyi durduk"

David Okereke: "Benim için önemli olan takımın mücadelesiydi. 1 puan için mutluyum. Bizler kendi işimize bakmamız lazım. Ofansif anlamda daha iyi olabilirdik. Defansif anlamda iyi durduk ve Beşiktaş'a şans vermedik"

Senin için hazırladığımız haberler