Alexandru Maxim'den hakem eleştirisi: Kolay fauller verildi
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü'nün sahasında Fenerbahçe'ye yenildiği maç sonrası Alexandru Maxim hakemler hakkında eleştirilerde bulundu.

Son 5 Haber

Eyüpspor, eski Hataysporlu Bilal Boutobba'yı transfer etti!

Bayern Münih işi biraz abarttı! Tam 15 gol

Mike Tullberg'den Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklama: "Tur Atlamak Neredeyse İmkansızdı"

Diego Carlos'a öyle bir teklif geldi ki Fenerbahçe 1 saniye düşünmeden reddetti

Real Madrid'den santrfor transferi! 5 yıllık kontrat
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'yi 3-1 yendi. Karşılaşma sonrası ev sahibi ekipte Alexandru Maxim açıklamalarda bulundu.
"Kolay fauller veriliyor"
Çok iyi bir ilk yarı oynadıklarını söyleyen Maxim, "Biz muhteşem bir ilk yarı oynadık. Rakibe fazla fırsat vermedik. 1-0’ı da yakaladık. İkinci yarıyla ilgili çok konuşmak istemiyorum. İkili mücadelelerde kolay fauller veriliyor.
"Oralarda bu şekilde penaltı verilmiyor"
Bundesliga’da, Avrupa’da oynadım. Oralarda bu şekilde penaltı verilmiyor. Penaltıdan sonra moral olarak düştük. 2. ve 3. gol bizim hatamızdan geldi. Bu şekilde de mağlup olduk" ifadelerini kullandı.