Alex De Souza Jorge Jesus'a başarılar diledi

Feride Kara
01.06.2022 - 18:43 | Son Güncellenme: 01.06.2022 - 19:25

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus İstanbul'a gelirken sarı lacivertli takımın efsanesi Alex De Souza'a tecrübeli teknik adama başarılar diledi

Alex De Souza Jorge Jesus'a başarılar diledi

Fenerbahçe, gelecek sezon takımın başında görev yapacak olan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'u gece yarışı İstanbul'a getirdi. Bugün Şükrü Saraçoğlu Stadını gezen Jesus kısa zaman içinde resmi sözleşmeye imza atacak. 

 
 

Alex De Souza'dan başarılar mesajı

Jesus'un Fenerbahçe'ye gelmesinin ardından Alex De Souza sosyal medyadan başarılar diledi. Alex "Mister J.Jesus'a Türkiye'de bol şanslar. Umarım Portekiz ve Brezilya'da elde ettiği başarıları yakalarsınız. Brezilya'dan sizin başarılı olmanızı yürekten istiyorum. Bu harika insanlar ve ülkenin keyfini çıkarın." ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
"Jorge Jesus'a kimse hayır diyemez "
Habere Git

Jorge Jesus'un kariyeri

Teknik direktör olarak 834 maçta 516 galibiyet alarak 2.04 puan ortalaması yakalayan Jesus, 12 farklı takımda 16 kupa kazanarak bugüne kadar 7 kez Şampiyonlar Ligi ön elemesine çıkan 5’inde turu atlayan taraf olmayı başardı. Portekizli teknik direktörün kariyerinde 3 Portekiz Ligi, 6 Portekiz Süper Kupası, 1 Libertadores, 1 Brezilya Ligi, 1 Brezilya Süper Kupası, 1 Güney Amerika Kupası, 1 Suudi Arabistan Süper Kupası bulunuyor.
 

Senin için hazırladığımız haberler