Son Dakika | Alexis Perez'den Beşiktaş ve Galatasaray açıklaması

Salim Manav
09.03.2022 - 15:10 | Son Güncellenme: 09.03.2022 - 15:16

Süper Lig'de GZT Giresunspor'daki performansıyla göz dolduran Alexis Perez, Galatasaray ve Beşiktaş hakkında transfer açıklaması yaptı. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Alexis Perez'den Beşiktaş ve Galatasaray açıklaması

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de GZT Giresunspor'da sergilediği performansla göz dolduran sol stoper Alexis Perez, Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündemine girdi.

Alexis Perez'den son dakika Galatasaray ve Beşiktaş hakkında transfer açıklaması geldi.

G.Saray ve Beşiktaş açıklaması

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Alexis Perez, "Son zamanlarda hakkımda çıkan transfer haberlerini ben de takip ediyorum. Avrupa'dan ve Türkiye'den Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük kulüplerin bana karşı istekleri beni çok mutlu etti. Fakat ben tamamen Giresunspor'a odaklandım. 10 maçımız daha var. Önceliğim takımımı ligde tutmak. Ama şuan bir şey yok, dediğim gibi Giresunspor'a konsantre olmuş durumdayım. Transfer dönemi geldiğinde bakılır, görülür, fakat şuan da bir şey diyemem" dedi.

Giresunspor'a transfer süreci

Göztepe ve Çaykur Rizespor maçlarını kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Perez, "Son iki maçımız ligde kalmak için çok önemliydi. Bu maçlardan 6 puan aldık. Giresunspor'a transferim biraz uzun sürdü ama beni çok istemişlerdi. Bana inanıp, güveniyorlardı. Bu yüzden burayı tercih ettim. Çok çalışıyorum, bunun meyvesini de topluyorum. İstatistiklerde önlerde olmamın sebebi bu olabilir. Ekstra çalışıyorum yani. Oynadığım her maçtan büyük keyif alıyorum. Her maç, daha da üstüne koyuyorum" ifadelerini kullandı.

'Beni en çok Balotelli zorladı'

Ligde kendisini en çok zorlayan ismin Mario Balotelli olduğunu söyleyen Alexis Perez, "Oynadığım diğer liglere göre Türkiye daha kaliteli. Birçoğu milli oyuncular. Bu da lige ekstra bir kalite katıyor. Adana Demirspor'da oynayan Mario Balotelli sahada çok güçlü bir isim ve beni en çok zorlayan o oldu" açıklamasını yaptı.

'3'lü takımlarda oynadım'

Tecrübeli stoper ayrıca, son dönemlerde dünya futbolunda yer edinen üçlü defans sistemiyle ilgili düşüncelerini paylaştı. 

Daha önce bu sistemli takımlarda oynadığının altını çizen Alexis Perez, "Daha önce 3'lü takımlarda oynadım. Herhangi bir zorluk çekmiyorum. Sol bek de oynayabiliyorum" şeklinde konuştu.

Taraftara mesaj

Açıklamalarının sonunda taraftar ve şehirle ilgili düşüncelerini de belirten Perez, "44 yıl sonra Süper Lig'e çıkmış bir takım var. Ekstra sorumluluk yüklüyor. Kulüple olan bağım, taraftarla olan bağım çok iyi. Bunun verdiği sorumluluğu taşımak için elimden geleni yapıyorum. Şehirdeki insanlar kulübe çok iyi bağlı. Fanatik olduklarını söyleyebilirim, biz de onlar için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler