Alexis Sanchez transferinde son perde!

08.07.2017 - 17:11 | Son Güncellenme: 08.07.2017 - 17:11

AJANSSPOR DIŞ HABER  - İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal’de forma giyen Alexis Sanchez ile ilgili her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.

Şilili yıldız futbolcunun adı bu kez Manchester City ile anılıyor. Ada basınında çıkan haberlere göre; Sanchez için Manchester City Kulübü 57 milyon Euro ödeme yapmaya hazır.

Arsenal, henüz sözleşmesi devam eden yıldız ismin ayrılmasına sıcak bakmasa da City, futbolcuyu transfer etmek için kararlı görünüyor.

Şili basını ise Alexis Sanchez’e çeşitli ülkelerden teklifler olduğunu ancak ; oyuncunun Premier Lig’de kariyerine devam etmeye sıcak baktığını yazmıştı.

Sanchez teklifi kabul etti iddiası…

Öte yandan Alexis Sanchez’in Manchester City’de oynamaya sıcak baktığı ve gelen teklife olumlu yanıt verdiği öne sürüldü.

2017 Konfederasyonlar Kupası’nda Şili Milli Takımı’nın formasını giyen Sanchez, Almanya’ya kaybettikleri final sonrası tatile çıkmıştı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sanchez, hangi takımda forma giyeceğini bildiğini ama bunu paylaşmanın zamanı olmadığını ifade etmişti. Sanchez geçen sezon Arsenal’de 51 maçta 30 gol 14 asistlik performans sergilemişti.

YASAL UYARI :  BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler