Aleyna Çakır kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

06.06.2020 - 18:24 | Son Güncellenme: 06.06.2020 - 18:27

Geçtiğimiz günlerde intihar ettiğine dair haberler çıkan Aleyna Çakır için yeni görüntüler ortaya çıktı. Ümitcan Uygun tarafından çekilen görüntüler sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Aleyna Çakır'ın babası kim, Gülay Uygun kim, Peki Aleyna Çakır kimdir, ne zaman hayata veda etti, öldürüldü mü, kim öldürüldü? İşte bu gibi soruların cevabı olan haberimizde Ümitcan Çakar kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında ve nereli, tutuklandı mı, gözaltına alındı mı gibi soruların cevapları da yer alıyor.

Aleyna Çakır kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Sosyal medyaya bomba görüntüler düştü. Birkaç saniye içinde gündeme düşen görüntüler hakkında tepkiler sürüyor. Geçtiğimiz günlerde intihar ettiğine dair haberler çıkan Aleyna Çakır için yeni görüntüler ortaya çıktı. Ümitcan Uygun tarafından çekilen görüntüler sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Peki Aleyna Çakır kimdir, ne zaman hayata veda etti, öldürüldü mü, kim tarafından öldürüldü? İşte bu gibi soruların cevabı olan haberimizde ayrıca, Ümitcan Çakar kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında ve nereli, tutuklandı mı, gözaltına alındı mı gibi soruların cevapları da yer alıyor. 

Aleyna Çakır, 19 yaşında ve Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşıyordu.04.06.2020 (Perşembe) günü hayata gözlerini yumdu. İntihar ettiği söyleyen Aleyna Çakır için yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerin sahibi ise, Aleyna'nın sevgilisi olan Ümitcan Uygun'a ait olduğu iddia ediliyor. Aleyna yerde baygın şekilde yatarken bir şahıs çıkıp, hak edene böyle diye yorumlar yapıyor. İşte o görünütüler...

Aleyna'nın ölmeden önce çekilen bu videosunda darp edilerek bayıltıldığı iddia edilmeye başlandı. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Aleyna Çakır takma ismini kullanan S.E'nin, erkek arkadaşı tarafından darbedilmesine ilişkin sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ölümüyle ilgisinin bulunmadığını bildirdi.

İşte o anlar

Senin için hazırladığımız haberler