Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu kimdir? Kaç yaşında?

06.06.2021 - 21:23 | Son Güncellenme: 06.06.2021 - 21:35

Survivor'da aile krizi yaşanıyor. Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu kızına ne dedi? Zuhal Kalaycıoğlu kimdir ve kaç yaşında?

Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu kimdir? Kaç yaşında?

Zuhal Kalaycıoğlu kimdir ve kaç yaşında? Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında ilginç bir olay yaşanıyor. Ünlüler takımından Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu, Acun Ilıcalı'nın iddiasına göre yarışmaya müdahale etti. Programın sunucusu ve yapımcısı Ilıcalı, hem Ayşe'ye hem de Aleyna'ya dokunulmazlık oyunundan sonra aileleriyle konuşabilmeleri için izin verdi. Peki, Zuhal Kalaycıoğlu kimdir? Acun Ilıcalı'ya ne dedi? İşte cevabı.

Zuhal Kalaycıoğlu kimdir ve kaç yaşında?

Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu, 1 Eylül 1977'de Yalova'da dünyaya gelmiştir. 44 yaşındadır. İstanbul'da yaşayan anne Zuhal Kalaycıoğlu'nun 2 kızı vardır. Aleyna Kalaycıoğlu'ya "Yarışmadan çekil." demesi üzerine merak edilen Zuhal Kalaycıoğlu, bugün kızı ile iletişime geçecek.

"Survivor'da aile krizi... Ayşe'nin ailesi, Aleyna'nın annesine ne dedi?" 

Survivor'da aile ödülünden sonra tartışmalar bitmek bilmiyor. Aile ödülünde iki takımın yarışmacılarının aileleri adaya gelmiş ve yarışmada duygusal anlar yaşanmıştı. Aleyna'nın annesi Zuhal Kalaycıoğlu, bu görüşme esnasında Ayşe Yüksel'in ailesine yönelik ilginç bir iddia ortaya attı. Zuhal Kalaycıoğlu, Ayşe Yüksel'in ailesini kastederek; kızına "yaratık" dediklerini belirtti. Bu olaydan sonra Ayşe Yüksel'in ailesi Zuhal Kalaycıoğlu'nun iddialarını reddedince, en son Zuhal Kalaycıoğlu Acun Ilıcalı'yı aradı.

Aleyna'nın annesinden Acun Ilıcalı'ya: "Allah'a havale ettim..."

Acun Ilıcalı, bir gün önceki ada konseyinde Aleyna ve Ayşe'ye durumu anlatıp, yarın aileleriyle görüşeceklerini söyledi. Acun Ilıcalı'nın açıklamalarından sonra Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Kalaycıoğlu: "Acun Ilıcalı eminim ki tüm detaylarıyla konuya hakimsiniz. Siz yarışmacınıza sahip çıkmadınız. Gücünüzü kullanıp kızımı ve beni rating malzemesi yaptınız. Sizin de evlatlarınız var. Allah'ın adaletine havale ettim sizi. Sadece kızımın emeklerine üzülüyorum." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler