Alfons Groenendijk: Antalyaspor benim için harika bir meydan okuma

13.10.2021 - 23:26 | Son Güncellenme: 13.10.2021 - 23:35

Antalyaspor'un Nuri Şahin liderliğindeki ekibinde teknik direktörlük görevini üstlenen Alfons Groenendijk, Hollanda basınına açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Alfons Groenendijk: Antalyaspor benim için harika bir meydan okuma

AJANSSPOR-HABER

Antalyaspor'da Ersun Yanal ile yolların ayrılmasından sonra Nuri Şahin ile gidilen yeni yapılanmada taşlar yerine oturdu. Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’in teknik ekibinde yer alacak isimler belli oldu. 

İşte Nuri Şahin'in ekibi

Buna göre A Takım Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, Yardımcı Antrenör Michael Lindeman, Yardımcı Antrenör ve Performans Uzmanı Marcelo Lins Martins ve Kaleci Antrenörü Murat Öztürk, A takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı.

Bu isimler arasında Pro Lisans'a sahip olan ve teknik direktör unvanını alan Alfons Groenendijk, Hollanda basınına açıklamalarda bulundu. Kendisi için harika bir meydan okuma olacağını söyleyen deneyimli teknik adam şöyle konuştu: 

'Antalya çok güzel bir şehir'

"3 Ekim Pazar günü bana ulaşıldı ve dün görüşme sona erdi. Antalya, çok güzel bir şehir ve harika bir yer gibi görünüyor. Ben de evde oturmaktan bıktım. Bu işe başlayacağım için gerçekten heyecanlıyım. Kulüp yeni bir rota belirlemek istiyor ve ben de buna katkıda bulunmak istiyorum." 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'da Nuri Şahin'in ekibi belli oldu!
Habere Git

Anlaşma 7 aylık

Teknik ekipte yer alacak Michael Lindeman hakkında da konuşan Groenendijk, "Onu Abu Dabi'deki kısa süreli maceramdan tanıyorum. Bu işe başlayacağım için gerçekten heyecanlıyım. Prensip olarak, yedi aylık anlaştık, ancak başarılı olursa belki daha uzun sürer" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler