Alfons Groenendijk: "Kayserispor 3 puanı kaçırdı"
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Antalyaspor'da Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, galibiyeti hak eden tarafın sarı kırmızılı takım olduğunu söyledi.

Son 5 Haber

Galatasaray'ın transfer listesinde deprem! Yıldızlar birer birer gidiyor

Türk Telekom’dan çifte transfer hamlesi

Trabzonspor'un gündeminde Shomurodov var! Başakşehir'in istediği rakam ortaya çıktı

Destek mesajı yağıyor! Yenilgiye rağmen alkışlanan biri var

Paraguay maçı sonrası Türkiye, Avrupa'da gündem oldu! Atılan manşetler
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Franciscus Groenendijk, galibiyeti hak eden tarafın Kayserispor olduğunu belirterek, “Bizim açımızdan son 3 ayın en vasat maçıydı. Kayserispor daha iyi oynadı. 3 puanı kaçıran taraf onlar oldu, biz de 1 puanla yetinmek zorunda kaldık" dedi.
Groenendijk, "Kalemizde 10-12’ye yakın pozisyon buldular. Şanslıydık diyebilirim. Bazen böyle maçlara çıkabiliyorsunuz. 12 Maçlık yenilmezlik serimiz var. Oyuncu gurubumdan şikayet edecek değilim. Çok istedi, çok koştuk ama disiplinden uzak olduğu için organize olamadık. Trabzonspor’a karşı daha iyi çıkmak için analizlerimizi yapacağız. 3 puanları hanemize yazdırmak için çalışacağız" şeklinde konuştu.
Groenendijk, Hikmet Karaman’ın 'Galibiyeti kaçıran taraf bizdik' yönündeki açıklamasının sorulması üzerine "Kayserispor’u tebrik ediyorum, daha iyi olan taraf onlardı. Kayserispor daha iyi oynadı, 3 puanı kaçıran taraf onlardı. 1 puanla yetinmek zorunda kaldık" yanıtını verdi.