Antalyaspor 'da Alfons Groenendijk, Galatasaray maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
07.08.2022 - 23:37 | Son Güncellenme: 08.08.2022 - 00:29

Süper Lig'in açılış haftasında evinde Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Antalyaspor 'da yardımcı antrenör Alfons Groenendijk maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

 Antalyaspor 'da Alfons Groenendijk, Galatasaray maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Antalyaspor ile Galatasaray'ın Antalya'da sıcak hava altında oynanan mücadelesinde eşitlik 90. dakikaya kadar bozulmadı. Oyuna 89'da giren Gomis 90'da sarı-kırmızılı takıma 3 puanı getirdi. Antalyaspor ilk yarının sonunda bir penaltıdan yararlanamadı.

"Rakibimiz bizim yapamadıklarımızı yaptı"

Karşılaşma sonrası Antalyaspor 'da yardımcı antrenör Alfons Groenendijk, açıklamalarda bulundu. Hollandalı teknik adam "Mutsuz olacağımız oyun oynadığımızı düşünmüyorum. Bu maçtan puan ve puanlar alacağımız fırsatlar oldu. Muslera belki de kariyerinin en iyi maçını oynadı. 1 puanı kovalamamız gerekiyordu. Son saniyeye kadar mücadele etmemiz gerekiyordu. Rakibimiz bizim yapamadıklarımızı yaptı. Son dakikalarda bitiriciliği iyi olan oyuncu oyuna girdi golü attı. Uzun süredir yenilmezlik serimiz vardı. Bunun için üzülüyoruz. Başımız dik şekilde yeni maçlara hazırlanacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Maçın adamı maç sonu konuştu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler