Alfons Groenendijk: ''Onların 18 numarasına karşı sıkıntı yaşadık''

01.11.2021 - 22:46 | Son Güncellenme: 01.11.2021 - 22:50

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında GZT Giresunspor, sahasında Fraport Tav Antalyaspor’u konuk etti. Karşılaşma 2-1 Fraport Tav Antalyaspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Alfons Groenendijk: ''Onların 18 numarasına karşı sıkıntı yaşadık''

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında GZT Giresunspor, sahasında Fraport Tav Antalyaspor’u konuk etti. Karşılaşma 2-1 Fraport Tav Antalyaspor’un üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın ardından Antalyaspor teknik sorumlusu Alfons Groenendijk açıklamalarda bulundu. 

''18 numaraya karşı sıkıntı yaşadık''

''Zorlu bir başlangıç yaptık maça. İlk 20 dakika rakip daha iyiydi. Onların 18 numarasına karşı sıkıntı yaşadık. Ama gol tam zamanında geldi. Böylece oyun bize döndü. İkinci yarıda onlara fazla fırsat vermedik. Daha fazla gol de atabilirdik. Son dakikada kalecimizin aptalca bir penaltısıyla onlara cesaret verdik. Genel olarak memnunum. Bugün bu galibiyetin özgüvenimizi de artıracağına inanıyorum.Bence 4 gol de atabilirdik bugün. 2. yarı oyuna giren Wright’ın daha ilk  dakikadan sakatlığı nüksedip çıktı. Hakan Özmert de ilk 11’de başlayacaktı son anda sıkıntı meydana geldi. Onu riske atmak istemedik. Yerine oynayan Ufuk Akyol da iyi maç çıkardı.''

GZT Giresunspor 18 numarası kim?

Alfons Groenendijk 18 numaralı oyuncuya karşı sıkıntı yaşadık dediği isim : Fousseni Diabate

Senin için hazırladığımız haberler