Santos, Fenerbahçe'nin ilgilendiği Alfredo Morelos'u transfer etmek istiyor

İsa Kethüda
02.09.2023 - 14:53 | Son Güncellenme: 02.09.2023 - 15:08

Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirdiği ve transfer görüşmelerini durdurduğu Kolombiyalı forvet Alfredo Morelos, Brezilya Ligi'ne transfer olmak üzere...

Santos, Fenerbahçe'nin ilgilendiği Alfredo Morelos'u transfer etmek istiyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin İstanbul'a davet ettiği ancak transferinin gerçekleşmediği golcü oyuncu Alfredo Morelos'a talip çıktı.

Santos, Alfredo Morelos ile görüşüyor

Cesar Luis Merlo'nun haberine göre; Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Santos, son olarak İskoç kulübü Rangers FC forması giyen ve şu anda serbest statüde yer alan Alfredo Morelos ile görüşmelere başladı.

Fenerbahçe, İstanbul'a davet etmişti

Bilindiği üzere Kolombiyalı forvet, Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a gelmişti. 

İlgini Çekebilir
Morelos transferi durdu! İşte sebebi...
Habere Git

Sarı-Lacivertli ekip, Michy Batshuayi'nin İngiliz kulübü Nottingham Forest'a transfer olması durumunda Alfredo Morelos ile sözleşme imzalayacaktı. Ancak Batshuayi transferinde pürüzlerin çıkması sonucu Morelos transferi durduruldu.

Batshuayi: "Devam ediyoruz!"

Takımda kalan Michy Batshuayi de, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Belçikalı forvet, "Beni biliyorsunuz, her ne olursa olsun her zaman bu renkler ve bu forma için yüzde 100'ümü veririm. Devam ediyoruz!" ifadelerini kullandı.

Rangers performansı

Öte yandan Alfredo Morelos geçen sezon Rangers ile çıktığı 45 karşılaşmada 12 gol ve 7 asist kaydetti. Kolombiyalı oyuncu Rangers dışında kariyerinde HJK Helsinki ve Independiente Medellín formalarını da giydi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un parlayan yıldızı Mehmet Can Aydın
Habere Git

Kolombiya Milli Takım kariyeri

Kolombiya Milli Takımı ile de 11 karşılaşmaya çıkan Morelos 1 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler