Ali Ademoğlu flaş açıklamalar yaptı! ' Enes Ünal, Arda Turan ve Emre'yi geçebilir...'

22.03.2018 - 17:08 | Son Güncellenme: 22.03.2018 - 17:08

Ali Ademoğlu flaş açıklamalar yaptı! ' Enes Ünal, Arda Turan ve Emre'yi geçebilir...'

Bursaspor ikinci başkanı Ali Ademoğlu, Bursaspor özelinde gündemi değerlendirdi. Takım son durumu, teknik direktör Paul Le Guen, eski oyuncuları Enes Ünal hakkında konuşan Ademoğlu Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı

'Gelen futbolcunun da teknik adamın da yerelleşmesi lazım'

"Bursaspor beklentisi yüksek bir takım. Futbolda her zaman her şey istediğiniz gibi olmuyor. Arzu ediyorsunuz ama futbolda bir sürü unsur var. İyi bir yönetim, bir teknik adam, iyi oyuncular, iyi stadyum..vs. Bursaspor baktığınız zaman önde gelen kulüplerden biri"

"Le Guen için bir dönem İstanbul takımları ile adı geçmeye başlamıştı. Çok deneyimli bir teknik adam. Bizim hocamızın kalitesinden kimsenin şüphesi yok. Gelen futbolcunun da teknik adamın da yerelleşmesi lazım."

'Hocamıza göz koydular'

"Yurt dışına gitmeden bir araştırma yapıyosunuz. Hocamız hakkında böyle bir kamuoyu oluşturuldu ve hocamıza göz koydular. Yabancı oyuncu ve teknik adamı destekliyorum. Bursa'ya gelen kişilerin bir bakması lazım. Tarihi bir kent olduğunu, Bursaspor'un şampiyon bir takım olduğunu bilmesi lazım. Taraftarın agresif olduğunu bilmesi lazım. 90 dakika aktif taraftar varsa 90 dakika aktif bir oyun olması lazım"

'Enes pırıl pırıl bir oyuncu'

"Enes henüz 17 yaşında iken Galatasaray'a gol atmıştı. Enes'in ben ailesini de tanırım, pırıl pırıl biridir. Mesut Ünal çok iyi bir oyuncuydu. İki üç tane dil bilen, nerede ne konuşacağını iyi bilen birisi. "

'Enes Ünal, Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nu geçebilir'

"Enes Ünal iki üç yıl sonra çok iyi yerlere ulaşacaktır. Türk Futbolunu son dönemde Dünya'ya anlatan isimler Emre Belözoğlu ve Arda Turan oldu. Enes bana göre bu isimleri geçebilir.
Enes kendini psikolojik olarak da iyi hazırlıyor. Profesyonelliği iyi öğrendi bana göre"

'Bursaspor baktığınız zaman Ali Ay olmasa çok farklı yerlerde olabilirdi'

"Bursasporlu bir çok oyuncumuza teklifler geldi yada talipleri oldu. Bursaspor'un ekonomik ve prestij anlamında iyi yerlere getirmek istiyoruz. Kısa vadede gidebileceğimiz yere gitmek istiyoruz. Mayıs ayı içinde kongre var belki biz olmayız belki oluruz. "

"Ali Ay, Bursaspor tarihinde kulübe en büyük parayı vermiş bir futbol adamıdır. Bursaspor baktığınız zaman Ali Ay olmasa çok farklı yerlerde olabilirdi.'

Senin için hazırladığımız haberler