Ali Ağaoğlu, kalp krizi geçirdi! Sağlık durumu nasıl?

29.06.2022 - 17:34 | Son Güncellenme: 29.06.2022 - 17:40

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun kalp krizi geçirdiği açıklandı. Peki sağlık durumu nasıl, hastaneden açıklama geldi mi, serveti ne kadar ve kimle evli? İşte detaylar...

Ali Ağaoğlu, kalp krizi geçirdi! Sağlık durumu nasıl?

AJANSSPOR HABER

68 yaşındaki Ali Ağaoğlu, kalp krizi geçirdiği açıklandı. Ağaoğlu, hastaneye kaldırıldı. Peki sağlık durumu nasıl, açıklama geldi mi ve servise çıktı mı? İşte merak edilen detaylar...

Kalp krizi geçirdi

68 yaşındaki ünlü iş adamı, bugün öğle saatlerinde geçirdiği rahatsızlık üzerine Ataşehir'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Ağaoğlu'nun kalp krizi geçirdiği açıklandı.

Ali Ağaoğlu'nun sağlık durumu nasıl?

Ali Ağaoğlu'na kaldırıldığı hastanede anjiyo tedavisi oldu. Açıklanan bilgilere göre, ünlü iş adamının Sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Ağaoğlu'nun tedavisi hastanede sürüyor.

Ali Ağaoğlu'nun serveti ne kadar?

Ali İbrahim Ağaoğlu (3 Mart 1954, Of, Trabzon), Türk müteahhit ve iş insanı. Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Lise eğitimini son sınıfta ticarete atılmasıyla bırakmıştır. 2017 itibarıyla 1 milyar dolar şahsi serveti ile Türkiye'nin en zengin 27. insanıdır.

Ali Ağaoğlu evli mi?

Ali Ağaoğlu'nun ilk ve tek nikahlı eşi Semra Ağaoğlu. Uzun yıllardır birlikte olan çiftin Alican ve Sena adında iki çocuğu var. Ağaoğlu yılbaşı ve bayramları genellikle ilk eşi ve çocuklarıyla geçiriyor. Ünlü iş adamının ortanca eşi ise Ayten Alpar.

Ali Ağaoğlu'nun kaç çocuğu var?

Ali Ağaoğlu hâlen ayrı yaşadığı ilk eşi ile evlidir ve bu evlilikten iki çocuk sahibidir. Nikâhlı ve nikâhsız eşlerinden 5 çocuğu vardır.

Senin için hazırladığımız haberler