Ali Akman transferini açıkladılar, sahte hesap çıktı!

21.12.2020 - 09:32 | Son Güncellenme: 21.12.2020 - 11:23

Bursaspor forması giyen, adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Ali Akman ile ilgili transfer iddiası ortaya atıldı. Fransızlar Ali Akman'ın yeni adresini açıkladı. Bursaspor bu transferden kaç para kazanacak, sözleşme şartları belli mi? İşte detaylar...

Ali Akman transferini açıkladılar, sahte hesap çıktı!

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da forma giyen ve son dönemlerde yıldızı iyice parlayan Ali Akman ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Ali Akman hangi takıma transfer olacak? İşte gelişmeler ve detaylar...

Ali Akman, Red Bul Salzburg'a transfer olacak iddiası

Fransız Sqenf Foot, bu sezon 14 maçta 9 kez fileleri sarsıp, 3 de asist yapan genç yıldızla ilgili bir iddia ortaya attı. Habere göre; Red Bull Salzburg, Ali Akman'ı transfer etti. 

Transfer haberini paylaşan hesap sahte çıktı

Fransız basını, sözleşme detayını bile açıkladı. Buna göre Ali Akman, transferi için Bursaspor'a 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Ayrıca bir sonraki satışdan da yüzde 20 pay verileceği öne sürüldü. Konuyla ilgili Bursaspor'dan resmi bir açıklama ise henüz gelmedi. Öte yandan transfer haberini paylaşan hesabın da sahte olduğu ortaya çıktı.  Söz konusu hesabın Mesut Özil'in Fenerbahçe ile haftalık 1907 Euro karşılığında anlaştığını duyurduğu görüldü.

 

Sözleşmesi ne zaman bitecek?

Ali Akman'ın Bursaspor ile olan kontratı sezon sonu itibarıyla sona erecek. Bursaspor, genç yıldızla 1 ay içinde sözleşme yenilemezse Bosman kuralları çerçevesinde futbolcu istediği takıma imza atabilecek.

Amcası Ayhan Akmnan: "Planı Avrupa'da oynamak"

Futbolcunun amcası Ayhan Akman, "Onun niyeti, planı Avrupa'da oynamak. Türkiye'den de Avrupa'dan da teklifler var, bunu söylemekte de sakınca görmüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti

18 yaşındaki Ali Akman, Süper Lig devleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yanı sıra Fransız ekipleri Marsilya ve Lille'in de transfer gündemine geldi.

Senin için hazırladığımız haberler