Ali Akman kadro dışı kaldı

02.02.2021 - 21:16 | Son Güncellenme: 02.02.2021 - 21:58

Bursaspor'da sezon sonu için Frankfurt'a transfer olan genç yetenek Ali Akman süresiz kadro dışı bırakıldı. İşte detaylar...

Ali Akman kadro dışı kaldı

Bursaspor'da sezon sonu için Frankfurt'a transfer olan genç yetenek Ali Akman süresiz kadro dışı bırakıldı. Alman ekibi, 1 Temmuz 2021 tarihinden geçerli olmak üzere Ali Akman ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını duyurmuştu. Bursaspor ise transferden dolayı genç oyuncuyu süresiz olarak kadro dışı bıraktığını açıkladı. İşte Bursaspor'un açıklaması;

İşte Bursaspor'un açıklaması

Kamuoyunun Dikkatine;

Yönetim Kurulumuzun 02.02.2021 tarihinde yapılan toplantısında Bursaspor Kulübünün altyapısında yetişen Ali Akman'ın etik dışı transferinden ve davranışlarından dolayı süresiz kadro dışı bırakılmasına oy birliği ile karar verilmiştir. 

Bursaspor Yönetim Kurulu

Ali Akman'ın transfer olmasından sonra Frankfurt Kulübü Sportif Direktörü Fredi Bobic yaptığı açıklamada, "Türk futbolunun en büyük yeteneklerinden birini takımımıza kazandırmayı başardık. Ali Akman, önümüzdeki birkaç yılı inşa etmek ve geliştirmek istediğimiz bir oyuncuydu. Ali, ihtiyacı olan zamanı ve desteği bizden alıyor. Yetenekleriyle çok aranan genç bir futbolcuya sahip olduğumuz için mutluyuz" ifadelerinde bulunmuştu.

Ayhan Akman'dan kadro dışı yorumu

TRT yorumcusu ve Ali Akman'ın amcası Ayhan Akman, Bursaspor'un Ali Akman'ı kadro dışı bırakması hakkında konuştu. Ayhan Akman, TRT Spor'da yaptığı açıklamada "Ali, para kazandırmak isterdi takımına. Sezon başı teklif geldi kabul edilmedi. Goller attı. Bursaspor'a hizmet etti. Ne yaptı da kadro dışı? Sezon sonu serbest. Bu çocuğun da hayalleri var" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler