Ali Ay'a hesap soracak mı? Mesut Mestan'dan Radyospor'da flaş sözler!

18.06.2019 - 17:22 | Son Güncellenme: 18.06.2019 - 14:30

Ali Ay'a hesap soracak mı? Mesut Mestan'dan Radyospor'da flaş sözler!

Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Mesut Mestan, yeşil-beyazlıların gündemine ilişkin çok çarpıcı ifadeler kullandı. Hedeflerini, planlamalarını anlatan Mestan, Ali Ay’a hesap sorup sormayacakları yönündeki soruya da yanıt verdi. Bursaspor'da yeni teknik direktör belli oldu mu? Kaç transfer yapılacak? Tüm yanıtlar ve detaylar haberimizde...

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Mesut Mestan’ın açıklamaları şu şekilde:

Mesut Mestan: "Olumsuz havanın üstesinden geleceğimize eminim"

-Mesut Mestan, ateşten gömleği neden giydi?

Geçmiş dönemlerde şampiyonluk dahil, yönetim kurullarında bulundum. Kulübe hizmet ettim. Bursasporlu oluşumuz ön plana çıktı, ağır bastı. Çok büyük bir camiayız. Olumsuz havanın üstesinden geleceğimize eminim.

"Transfer tahtamızı açmak ve Süper Lig'e dönmek istiyoruz"

-Başkan olunca ilk yapmak istediğiniz şey nedir?

Bizim transfer tahtamız kapalı. Öncelikle onu açtırmak. Bize uygun oyuncular almak ve daha sonra Spor Toto Süper Lig’de geri dönmek istiyoruz. Bizim olmamız gereken yer Spor Toto Süper Lig’dir.

Mesut Mestan: "Hep birlikte sorunları aşacağız"

-Bursaspor’un mali problemlerini nasıl aşmayı planlıyorsunuz?

Mali problemler sadece bizim değil, Türk kulüplerinin sorunu. Kulüplerimizin hepsi dar boğazda. Bununla ilgili önlemler TFF ve devlet büyükleri tarafından zaten alınacak. Bu süreci hep birlikte aşacağız.

"Mazbatayı alınca, teknik direktör ve futbolcuları transfer edeceğiz"

-Teknik direktör ve transfer konusunda neler yapacaksınız?

Bizim Pazartesi günü resmi olarak görevimiz başlayacak. Tabi ki görüştüğümüz teknik adamlar var. Futbolcular da var. İnşallah mazbatayı aldıktan sonra camiaya uygun, uyumlu teknik ekip ve futbolcuları bir bir transfer edeceğiz.

"Camiamızın isteği doğrultusunda gerekeni yaparız"

-Mesut Mestan, Ali Ay’a hesap soracak mı?

Ali Ay’a hesap soracak mıyım? Bu tabi ki bizim iç bünyemiz. Kongre üyelerimiz neyi düşünüyor o önemli. Biz de camiamızın isteği doğrultusunda gerekeni hep birlikte yaparız.

"Bursaspor'un hizmetkarı olmaya geliyoruz"

-Mesut Mestan’ın yönetim kurulu ne kadar güçlü?

Güçlü bir yönetimimiz var. Yöneticilerimizin hepsi bir cengaver. Önemli olan hepimizin Bursaspor için koşturması. Biz Bursaspor’a başkanlık ve yöneticilik yapmak için gelmiyoruz. Bursaspor’un hizmetkarı olmaya geliyoruz.

"Camiamız ve taraftarlarımız güçlüdür"

-Bursaspor taraftarlarına ne vadediyorsunuz?

Camiamız ve taraftarımız güçlüdür. Şu anda hepimiz üzüntülüyüz. Şampiyon bir takım 1. Lig’de. Ama gerçekler bunlar. Takımımızı Süper Lig’e çıkarmak istiyoruz. Süper Lig gelirleriyle 1. Lig’deki gelirler arasındaki farklılıkları da araştırdık tabi ki.

"Tabandan tavana herkese ihtiyacımız var"

-Zorlukları aşmak için şehrin ileri gelenleriyle nasıl bir yol haritanız olacak?

Kentin dinamiklerini harekete geçirmek için tabi ki harekete geçtik. Tabandan tavana herkese ihtiyacımız var. İstişarelerimiz, görüşmelerimiz devam ediyor. Göreve geldikten sonra gereken tüm adımları atacağız. Bursaspor hak ettiği yerde olsun istiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler