Ali Çamlı: "Bertolacci dosyasından transfer yasağı aldık"

İsa Kethüda
04.12.2023 - 22:59 | Son Güncellenme: 04.12.2023 - 23:03

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'dan Trabzonspor galibiyeti, Süper Lig'deki hedefleri, yayın ihalesi ve Recep Uçar hakkında açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Ali Çamlı: "Bertolacci dosyasından transfer yasağı aldık"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de 14. hafta maçında Mondihome Kayserispor deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti ve 26 puanla 4. sıraya yükseldi. 

Kayserispor'da başkan Ali Çamlı, Trabzonspor galibiyeti, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki hedefleri, yayın ihalesi, Andrea Bertolacci ve teknik direktör Recep Uçar hakkında konuştu. 

"Sadece 1 maç kazandık, böyle bakıyoruz"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ali Çamlı, "Sadece 1 maç kazandık, böyle bakıyoruz. Kayserispor, mütevazi kadrosuyla şehrini en iyi şekilde temsil etmeye çalışan bir futbol takımıdır. Trabzon şehri bizim için çok kıymetli, Trabzonsporlu yöneticilere, başkan Ertuğrul Doğan'a misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Trabzonspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. 

İlgini Çekebilir
F.Bahçe-Sivasspor maçı sonrası olay sözler: "Maçların neticesi önceden mi organize ediliyor?"
Habere Git

"Recep Hoca inşallah başarılı olur ve buradan güzel yerlere gider"

Bizim istediğimiz dışında Çağdaş Atan'ın Başakşehir ile sözleşmesi devam ederken anlaşmış olmasından sonra teknik direktörlük görevi için Recep Uçar ile anlaştık. Bütün hocalar benim için çok değerlidir ancak Recep Hoca'nın oyun modeli takımıza uyuyordu ve tercih ettik. Recep Hoca ile şu ana kadar başarılı olduk, futbol şansı da yanımızdaydı her şey güzel oldu. Recep Hoca iyi bir insan, çalışkan bir insan, henüz yolun başında daha da başarılı olacağını düşünüyorum. Recep Hoca inşallah başarılı olur ve buradan güzel yerlere gider" dedi.

Çağdaş Atan ve Onur Bulut sözleri

Çağdaş Atan ve Onur Bulut dosyaları hakkında ise Başkan Çamlı, "Hukuki bir boyutta benim konuşmam doğru olmaz. En doğru kararı bağımsız kurullar verecektir. Çağdaş Atan ve Onur Bulut dosyalarında kararı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Bertolacci dosyasından transfer yasağı aldık"

Andrea Bertolacci dosyasından dolayı transfer yasağı aldıklarını açıklayan Çamlı, "Andrea Bertolacci dosyasından transfer yasağı aldık. Bertolacci bu kulüpte ne yapmış, kaç dakika oynamış? Bertolacci'ye 700 bin Euro bonservis bedeli ödenmiş, alacağı miktar ise 2.4 milyon Euro, oynadığı dönemde aldığı ücret ve menajerlik ücretleriyle birlikte 5 milyon Euro ücret ödenecek. Burada sorun Andrea Bertolacci, Mensah, Denis Alibec ve Manuel Fernandes değil buradaki sorun kulüplerin doğru yönetilmemesi, bizler kulüplerde emanetçiyiz. Bilal Başaçıkoğlu şu ana kadar 2.9 milyon Euro ücret ödedi, 630 bin Euro daha ödememiz var ancak bu arkadaş sözleşmesini feshediyor başka bir takıma asgari ücret karşılığında gidiyor. TFF ve kulüpler buna çözüm bulmalı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Fred ile kaybetmiyor!
Habere Git

"Allah, Avrupa Kupaları'nı nasip etsin"

Kayserispor'un ligdeki ve kupadaki hedeflerinden bahseden Çamlı, "Allah, Avrupa Kupaları'nı nasip etsin. Bizim diğer takımlardan ne eksiğimiz var. Kayserispor için gecemi gündüzüme kattım, ailem ve tüm şehir yanımda başarılı olacağıma inanıyorum. Kayserispor olarak maçlarımıza tek tek bakıyoruz, hedefimiz önümüzdeki tüm karşılaşmaları kazanmak" dedi.

"Art niyet yoksa problem yok"

Yabancı hakem ve yayın ihalesi konusunda ise Ali Çamlı, "Programlarda sürekli hakemlerin konuşulmasından rahatsızım. Ramazan Civelek'in pozisyonu bana göre penaltı ancak bir başkasına göre penaltı değil. Hakemlerimize biraz daha hoşgörülü davranmalıyız. Hakemlerimiz hata yapacaklar, hatası fazla olan hakemlerimizin performanslarını yükseltmeleri gerekecek. Art niyet olmadığı sürece hiçbir problem yok. Hakemlerimiz iyisiyle kötüsüyle bizim evlatlarımız onlara sahip çıkmalıyız. Yayın ihalesi hakkında ise TFF ile toplantımız vardı, görüş alışverişinde bulunduk. Bu konuda yetkili TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'dir kendisi en iyi kararı verecektir" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler