Ali Çamlı'dan Halil Umut Meler Açıklaması

Orhan Gülek
25.05.2024 - 12:38 | Son Güncellenme: 25.05.2024 - 12:43

Son dakika spor haberi: Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, hakem Halil Umut Meler, futbol direktörü Murat Duman ve transfer yasağı hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Ali Çamlı'dan Halil Umut Meler Açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig takımı Kayserispor'da başkan Ali Çamlı açıklamalarda bulundu.  Başkan Çamlı; hakem Halil Umut Meler, Murat Duman ve transfer yasağı konusunda açıklamalar yaptı. 

"VAR'daki hakemlere tepki vermeye devam edeceğim"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ali Çamlı, "O gün bir yılın stresi, ligde yaşadığımız sıkıntılı süreç o anı hazırladı. Saha kenarında yaptığım davranışı kendime yakıştıramadığım gibi hiç kimsenin yapmasını da tavsiye etmem. O gün oldu, o gün belki o tepkiyi yapmam gerekiyordu. O görüntülerden dolayı tüm kamuoyundan, Halil Umut Meler'den özür diliyorum. Halil Umut benim ülkemizde en sevdiğim değerli hakemlerden birisi, benim o gün tepkim VAR'daki hakemlereydi, VAR'daki hakemlere tepki vermeye devam edeceğim." dedi.

"Yabancı hakeme karşıyım"

Yabancı hakem konusuna da değinen Çamlı, "Yabancı hakeme hala karşıyım. Bir yabancı hakemin ülkemizde maç yönetmesinden rahatsız olurum. Biz ülkemizdeki hakemlerimizle bu süreci yöneteceğiz." dedi.

İlgini Çekebilir
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı PFDK'ya sevk edildi
Habere Git

Murat Duman ile yollar ayrıldı mı?

"Futbol Direktörü Murat Duman ile yollar ayrıldı mı?" sorusuna ise Başkan Çamlı, "Bu kulüp içi özel bir mesele. Murat Duman ile ilgili ne yapıp ne yapmadığımızı kendisi biliyor, başkasının bilmesi gerekmiyor. Murat Duman'ın kulübümüze çok kıymetli hizmetleri olmuştur, şu anda izinde, izin süreci bittikten sonra kulüp yönetimi bir karar verecektir. Kamuoyunun merak edeceği bir konu değil, profesyonel bir hayat. Murat Duman'ın kulübümüze çok kıymetli hizmetleri olmuştur" cevabını verdi.

"İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvuru yaptık"

Kamuoyunda yer alan transfer yasağı konusunda ise Ali Çamlı, "Transfer yasağı kalıcı değil. Daha önce kulübümüzde oynayan oyuncular, isim de vereyim. Denis Alibec, Bertolacci ve iki genç oyuncunun sözleşmesi kulüp tarafından tek taraflı feshediliyor ve bu oyuncular gönderiliyor. Bu oyuncularla ilgili 4 milyon Euro ödeme yapmamıza rağmen, kulüp o dönem tek taraflı fesih yaptığı için 1 yıl ceza verildi. FIFA'ya itiraz yaptık, kabul edilmedi. Biz de İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvuru yaptık. Benim ümidim İsviçre Federal Mahkemesi'nin daha doğru karar vereceği" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler