Ali Ece, Burak Yılmaz'a açtı ağzını yumdu gözünü: Sana mı kaldı?

Ali Bozkurt
06.11.2023 - 09:37 | Son Güncellenme: 06.11.2023 - 09:55

Beşiktaş'ın deplasmanda Antalyaspor'a 3-2 mağlup olduğu maçtan hemen sonra teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın Bailly hakkında açıklamasına Ali Ece sert cevap verdi.

Ali Ece, Burak Yılmaz'a açtı ağzını yumdu gözünü: Sana mı kaldı?

AJANSSPOR HABER

Ünlü yorumcu Ali Ece, Vole'de yayınlanan programda Burak Yılmaz'ın maç sonunda yaptığı açıklamalara sert çıkış yaptı. Ünlü yorumcu kısa süre içinde sosyal medyada gündeme oturdu. İşte Ali Ece'nin açıklamaları...

''Kariyerim umrumda değil''

Burak Yılmaz, maçtan hemen sonra yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Yılmaz, "Benim hiçbir şey umurumda değil. Teknik direktörlük kariyerim de umurumda değil. Ben teknik direktörlük yapmasam ne olur. Hiçbir şey umurumda değil. Beşiktaş formasını ben ilk 11 oyuncularımıza, sonradan girenlere elim titreyerek veriyorum. Hele ki bizim ülkemize gelip, bizim oyuncularımıza saygısızlık, terbiyesizlik yapılmasını kabul etmeyeceğim. Beni tanıyorsunuz. Ben kabul etmeyeceğim. Sonu ne olursa olsun. Eric Bailly ile ilgili bir sıkıntı yaşandı devre arasında. O yüzden çıkardım. Sakatlık durumu yok. Yakışıksız bir hareketten dolayı oyundan aldım." dedi.

''Teknik direktörlük yapacaksan yap, yapmayacaksan git''

Ali Ece, Burak Yılmaz'ın açıklamalarına sert cevap verdi. Ece, ''Bunları yemezler, bunlar polülist... Bunları geçelim. Eski defterleri açmayalım. Başka takımlara gidip, oraya gidine imza atınca orayı çok seviyorum... Geçeceksin orayı. Teknik direktörlük yapacaksan yap, yapmayacaksan git. Burası kimsenin babasının çiftliği değil. Bunu dahi idare edemiyorsun. Bunları idare etmek için varsın sen!'' dedi.

''Sen kaç kere kavga ettin?''

Ali Ece, Burak Yılmaz'ın geçmişte yaşadığı kavgaları örnek verdi. Ece, ''Sen hiç kavga etmedin mi hayatında? Yemeyelim birbirimizi Burak bey. Neler yaptın sen Milli takımda, başka takımlarda. Yemeyelim bunları. Yapma o zaman. Bizim ülkemize gelip bizim oyuncumuza saygısızlık yapanı affetmem. Sokakta da yapsana bunu? Yapmıyorlar mı sokakta? Kralını yapıyorlar. Oynatacaksın. Eric Bailly sahanın en iyiysiydi. Maçtan sonra biletini kesersin. Sorun büyükse. Beşiktaş forması diyorsun değerini sen düşürüyorsun.'' dedi.

''Otobüs şoförü ile kavga eden adamsın''

Melo ve Riera olayına da örnek veren Ali Ece,  ''Tayfur gayet düzgün çocuk. Riera- Melo olayı gibi. Melo sertlik yaptı. Riera çıktı oynadı.Yanlışı Melo yapmıştı. Tayfur da oynar. Yenilen gollere bak sen. Bu teknik direktörlük mü? Buna mı hazırlandın sen? Bu konularda insanlara dert edinecek son insan sensin kardeşim! Patlamamak elde değil! Biz zeka özürlümüyüz? Sen mi zekisin? Otobüs şoförü ile kavga eden adamsın sen. Amcam, babam yaşındasın diyen birisin. Sen mi uyarıyorsun? Beşiktaş'ın bugün 3 gol yemesinin baş mimarısın. Şunu bile idare edemiyorsun.'' dedi.

''Ben buna para ödemem''

Beşiktaş'ın Yılmaz'a yeteri kadar para ödediğini söyleyen Ece, ''İnsanları aptal yerine koyuyor. Yapma o zaman Beşiktaş'ta teknik direktörlük. Sanki Necip başı. Sanarsın Metin Tekin, Feyyaz Uçar. Feyyaz Uçar, 10 defa Fenerbahçe'den teklif aldı. Gitmedi. Seb yapma. Teknik direktörlük yapacaksan yap. Beşiktaş formasını savunmak sana kalmadı beyim. Sana kalmadı. Şenol Güneş olmasa geri dönemezdin. Şenol Güneş devreye girdi. Taraftarla arası bozuldu. Sen konuşmayacaksın. Beşiktaş'ın birliğini bütünlüğünü sana kalmamış. Sorumsuz! Sorumsuz kere sorumsuz. Senden mi öğreneceğiz Beşiktaş formasını? Sen sebep oldun. Ben buna para ödemem. Yeteri kadar para ödendi zaten.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler