Ali Ece: Fenerbahçe çok gol attı ama taraftarı stada çekmeli!

13.06.2018 - 22:37 | Son Güncellenme: 14.06.2018 - 01:09

Ali Ece: Fenerbahçe çok gol attı ama taraftarı stada çekmeli!

Tivibuspor yorumcusu Ali Ece, Ters Köşe programında gündemi değerlendirdi. Ali Ece'nin açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Basketbol maçları devam ediyor. Futbolda maç yok. Futbolda maç varken Fenerbahçe forması giyen daha azdı. Şimdi herkes Fenerbahçe formasıyla dolaşıyor. 

Fenerbahçe iç sahada daha ofansif bir futbol oynamalı. Aykut Hoca için bunlar önemli değilmiş. Evet, istatistik olarak Fenerbahçe çok gol attı ama taraftarı stada çekmelidir. Fenerbahçe taraftarları ise bu oyunu istemek de haklıdır. Fenerbahçe en büyük gücünden yoksun oynadı. 

Juventus'a asla Barcelona ya da Real Madrid gibi oynatamazsın. Fenerbahçe'de bu ülkenin en büyük takımlarından biri ve bu bir futbol DNA'sı.

Galatasaray'ın hangi oyuncusu transfer olacak?

Gomis 30 yaşın üzerinde ve Süper Lig ölçeğinde çok önemli bir futbolcu. Bir ara Galatasaray'ın duran top savunması problemliyken Gomis her maçta 2-3 maçta topu uzaklaştırıyordu. Gomis'e 15 milyon Euro teklif gelirse satarsın.

Bruma'yı Leipzig'den kiralayabilirse Galatasaray Rodriguez'i satabilir.

Talisca'nın Çin'e gitmesi...

En çok neye üzüldüm biliyor musun? Oscar'ın genç yaşta oraya gitmesi. Oscar giderse Talisca iki kere gider. Gerçekten çok yetenekli bir oyuncu. En azından Beşiktaş'tan ayrılsa da, Monaco, PSG gibi takımlara gitseydi. Bu biraz daha vizyon meselesi.

Senin için hazırladığımız haberler