Ali Ece: Taraftar: 5 - Algıcılar: 0

08.05.2018 - 00:14 | Son Güncellenme: 08.05.2018 - 00:28

Ali Ece: Taraftar: 5 - Algıcılar: 0

Ali Ece ve Oğuz Çetin, Beiktaş - Kayserispor maçı sonrasında çarpıcı yorumlar yaptı. Tivibu Spor'da konuşan iki yorumcu da, teknik direktör Şenol Güneş hakkındaki görüşlerini dile getirdi.

Ali Ece ve Oğuz Çetin'in sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

Ali Ece'den Burak Yılmaz sözleri

Burak Yılmaz, Şenol Güneş için Trabzon'a geldiği zaman; kariyeri bitmiş, bir daha büyük takımda oynaması söz konusu olmayan, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de başarısız olmuş bir oyuncuydu. Güneş onu resmen tarihinin çöplüğünden çıkardı ve onu; saha içi performansı olarak söylüyorum Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından birine, en iyi golcülerinden birine dönüştürdü.

Saha dışı olaylarına baktığımızda Beşiktaş-Galatasaray maçında Galatasaray'da oynarken haddini aşmış bir hareket yaptı. Beşiktaş'ta da oynarken Galatasaray'a yapmış olabilir. Anlatıldığı gibi bir lobi varmış da, transferi onlar yapıyormuş falan filan da... Ben de onun parçasıymışım, yuh diyorum! Ben transferin parçası olsam Beşiktaş'ta tekar Mario Gomez'i alırdım. 

Sezon başından beri algıcı bir tayfa vardı. Algılarla ilgili bir şey olmaz. Algıların hepsi tarihin çöplüğüne gider. Taraftarın Şenol Güneş'e verdiği destek; galibiyetten, gollerden en güzeliydi belki. Bugün maç skoru olarak: Taraftar 5 - Algıcılar 0. 

Oğuz Çetin hakemleri eleştirdi

Hakemlerin futbol bilgisi, oyun düzeni kısıtlı kalıyor. Futbolu oluşturan unsurlarda, kimsenin kimseye faydası yok. Birbirlerine el, kol hareketleri yaparlarsa "göstereceksin sarı kartını" ama bu hakemleri baskı altına alan kulüpleri de eleştirmeliyiz. Bakın İspanya'da taraftarlar hakem Cüneyt Çakır'ı etki altına almaya çalıştılar.

Beşiktaş'ta forvet hattında Cenk sonrası etkili bir santrfor gerekirdi. Bugünün yıldızı Beşiktaş taraftarıydı. Şampiyonluktan uzaklaşmış, kupadan elenmiş ve Galatasaray'a yenilmesine rağmen bu taraftar takımın yanında olup hocasına ayrı motivasyon kazandırıyor. Böyle bilinçli taraftar çok önemli ama Şenol Güneş'e destek daha fazla lazım. 

Şenol hoca, futbol değerleri olsun, bilgisi ve atak futboluyla çok önemli bir değer. Şenol hoca her zaman bulunduğu ortama ve oyuncularına değer katıyor. Dolasıyla hoca bu takımda bir numara ama bu kadro seneye ne yapar bilemezsiniz. Beşiktaş'ta Talisca giderse ne olacak? Genç oyuncular lazım. Beşiktaş'ta Talisca ve Babel çok önemli oyuncular. Beşiktaş'ta bir Gomis olsaydı çok farklı olabilirdi. Talisca giderse o bölgeyi doldurmak çok zor. 

Bugün Kayserispor için bir prestij maçıydı belki ama önemli isimler faydalı olamadılar. Oyuncular birbirleriyle iletişim kuramazken, bencillik de yaptılar. Sumudica takıma son derece hakimken aylar geçti, biz de eleştirmeye başladık. Futbolcular da o yüzünü gördü. Hoca ne yaparsa yapsın oyuncu kendini değerli hissetmeli.

Bugün Beşiktaş taraftarının Şenol hocaya verdiği desteği herkes gördü. Seneye de Beşiktaş Şenol Güneş ile önemli başarılara imzasını koyar."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler