Ali Ece'den flaş Sergen Yalçın sözleri: "Olmak üzere..."

30.09.2019 - 00:30 | Son Güncellenme: 30.09.2019 - 03:30

Ali Ece'den flaş Sergen Yalçın sözleri: "Olmak üzere..."

NTV’de yayınlanan 90+ programında Ali Ece, Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ve Trabzonspor - Beşiktaş maçını yorumladı. 

 Türkiye’nin spor gündemini değerlendiren Ece’nin sözlerinden Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

'Abdullah Avcı'yı getirmeye karar verdin ama...'

Bu kadar arayış olmaz. Karius'a ayak çalıştırıyorlar. Bu yaştaki kişiye bu çalıştırılmaz. Beşiktaş'ta dakika 1 gol 1. Orhan Ak meselesi. Bu neden yönetimle konuşulmaz. Abdullah Avcı'yı getirmeye karar verdin ama kalecin Fabri değil. Kalecin Mert Günok gibi kullanmaz topu. Savunma çok geç geldi. Camianın lider ikna edici olacak. Vitor Hugo transferi iptal olunca, 'Hocamız Roco'yu çok beğeniyor' denildi ama bugün Necip oynadı. Abdullah Avcı, yönetimle sağlam görüşmemiş. Duygular, mantığının önüne geçmiş. Şenol Güneş gelmeden önce, yönetim kurulunda yapılan oylamada Abdullah Avcı ile Güneş'in oyları eşit çıkmış.

Yaşanan hayal kırıklığı aynı ama Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın durumu farklı. Cocu, Türkiye'yi hiç tanımıyordu ama Abdullah Avcı bu ligi biliyor. Fenerbahçe geçen sezon bu zamanlar topu kalenin önüne kadar getirebiliyordu. Beşiktaş kaleye gidemiyor ki. Burak Yılmaz bütün maçta 2 kez mi pozisyona girebiliyor? Abdullah Avcı ile ilgili kararı yeni yönetim vermeli. Şu an boşta iyi teknik direktör var mı? Sergen Yalçın'ı getirmedin çünkü yüzüne doğruları söyleyecek. Tırstın. Beşiktaş'ın dürüstlüğe ihtiyacı var. Abdullah Avcı dürüst değil, demiyorum. Sergen Yalçın, 'Bazı oyuncuları ben istemiyorum' derdi. Yönetimin istemediği bazı oyuncuları isterdi. Gerçekler konuşulurdu.

Sergen Yalçın'ın geçen sezonki başarısı yeterli Beşiktaş için. Bir Beşiktaş'ı ver bakalım... Geçen sezon Başakşehir 8 puan farkla liderdi. Şenol Güneş, 8 puan farkla liderken şampiyonluk gitseydi neler olurdu? Abdullah Avcı iyi teknik direktör ama formsuz. Ezber şablonlarına devam ediyor. Takım o kadar gol yedi ki... Bu kadar az maçta bu kadar çok gol yemez. 

Yeni yönetim maliyet hesapları yaparak, Abdullah Avcı'nın kalıp kalmayacağına karar vermeli. Sergen Yalçın kötü bir durumda gelirse, iyi sonuç vermeyebilir. Sergen Yalçın teknik direktör olarak olmak üzere. 

Ne oldu da, Şenol Güneş bu kadar itibarsızlaştırıldı. Beşiktaş'taki kötü duruma sebep olanlar bir süre semte uğramamalı.

Senin için hazırladığımız haberler