Ali Ece'den Talisca ve fikstür yorumu!

10.02.2018 - 22:18 | Son Güncellenme: 10.02.2018 - 22:18

Ali Ece'den Talisca ve fikstür yorumu!

Spor yazarı ve yorumcusu Ali Ece, Beşiktaş’ın Spor Toto Süper Lig’in 21.haftasında sahasında Kardemir Karabükspor’u 5-0 yendiği maçı değerlendirdi. Tivibuspor’da değerlendirmelerde bulunan Ali Ece, Talisca’nın performansını özetledi. Ayrıca Ece, Beşiktaş’ın yoğun fikstürü hakkında da konuştu.

Ali Ece’nin açıklamalarından Ajansspor.com’un derledikleri şu şekilde;

Anderson Talisca hakkında...

Talisca, ilk geldiği zaman kendi ceza alanının önünde bile adam eksiltmeye çalışıyordu. Bir kere Şenol Güneş’ten bunu öğrendi.

Ayrıca Talisca, Oğuzhan, Tolgay, Atiba ve Medel ile paylaşa paylaşa ön tarafa daha az yıpranmış girmeyi öğrendi. Enerjisini, yıpranmamışlığını o harika vurduğu şutlarda kullanmayı öğrendi.

Tarihin en büyük Karabükspor’u. O ayrı. Ama Beşiktaş’ın seviye seviye gitmesi gerekiyor. O kadar yoğun ve fikstürü var ki… Bilgisayar oyunu gibi, level level gitmeli.

Beşiktaş'ın Şubat ayındaki fikstürü

Fikstürün zorluğunu azaltmak için, görece kolay maçlarda sıkışık fikstürde işi erken bitirmek gerekiyor. İşi erken bitirmek için de erken gol atmak gerek. Gelecek hafta Konya maçı zor mu? Zor. Bir defa üst üste Fenerbahçe ile oynayacak. Kolay mı? Fenerbahçe fiziksel açıdan üst düzey bir takım. En yıpratıcı takımlardan bir tanesi.

"Love, CSKA'dakinden daha iyi demiştim"

Beşiktaş, Vagner Love’a mecburdu. Tek ihtiyacı Love gibi bir oyuncuydu. Türkiye’de kendini kanıtladı. 35.golünü attı. Alanyaspor’da 33 gol atmıştı. Alanyaspor yeni takımlardan biri. Bir Trabzonspor maçı var Vagner Love’un… O maçı yazmıştım. CSKA’daki performansından daha iyiydi o gün. Trabzonspor gibi bir takıma karşı neler yaptı.

"Vagner Love tribünü de buldu"

Emre Akbaba, Junior Fernandes gibi oyuncular vardı. İki oyuncuyla Trabzonspor gibi bir takımı yenmeyi başardılar. Alanyaspor seviyesinde bir takımda atıyor ama o değil. Trabzonspor gibi bir takıma karşı geri dönüşün kahramanı. Tribünü buldu. O tribünde oynarsın ağabey.

Senin için hazırladığımız haberler